Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Започна изграждането на комплекса Vitosha View в София

2017-01-24   |  Economic.bg

Започна изграждането на нов апарт-комплекс Vitosha View в София. Той ще е от затворен тип и ще се издигне между планината Витоша и централната част на столицата. Инвестицията в проекта е около 10 млн. евро коментираха от Vitosha View пред Economic.bg.

Комплексът е разположен в пряка на бул. "Черни Връх", в квартал Кръстова Вада. Главен изпълнител на Vitosha View е строителна компания "Аргогруп Екзакт", а проектът е дело на архитектурно студио Genig.

Строителството ще се проведе на няколко фази като първоначално ще бъдат построени две сгради с общ двор и подземен паркинг. По план всяка сграда ще бъде приключвана до 12 месеца от датата на старта й. Първата ще бъде готова през януари 2018 г. и останалите поетапно след това. Вторият етап на строителство включва изграждане на още две сгради, споделящи общ двор.

Към днешна дата разгънатата застроената площ на комплекса е около 26 000 кв.м. В него се предлагат различни типове апартаменти, търговски помещения като офиси, магазини и кабинети. Цените на апартаментите започват от 51 555 евро и стигат до 274 543 евро.

Жилищата вече са на пазара и се предлагат на потенциални купувачи. Продажбите са започнали още през 2015 г. като по информация на luximoti.bg от общо 163 апартамента вече 113 са продадени, 6 са резервирани и свободни остават 44.

Вижте повече информация за наличните апартаменти и си уговорете среща с нашите консултанти още днес!


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване