Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Започна изграждането на комплекса Vitosha View в София

2017-01-24   |  Economic.bg

Започна изграждането на нов апарт-комплекс Vitosha View в София. Той ще е от затворен тип и ще се издигне между планината Витоша и централната част на столицата. Инвестицията в проекта е около 10 млн. евро коментираха от Vitosha View пред Economic.bg.

Комплексът е разположен в пряка на бул. "Черни Връх", в квартал Кръстова Вада. Главен изпълнител на Vitosha View е строителна компания "Аргогруп Екзакт", а проектът е дело на архитектурно студио Genig.

Строителството ще се проведе на няколко фази като първоначално ще бъдат построени две сгради с общ двор и подземен паркинг. По план всяка сграда ще бъде приключвана до 12 месеца от датата на старта й. Първата ще бъде готова през януари 2018 г. и останалите поетапно след това. Вторият етап на строителство включва изграждане на още две сгради, споделящи общ двор.

Към днешна дата разгънатата застроената площ на комплекса е около 26 000 кв.м. В него се предлагат различни типове апартаменти, търговски помещения като офиси, магазини и кабинети. Цените на апартаментите започват от 51 555 евро и стигат до 274 543 евро.

Жилищата вече са на пазара и се предлагат на потенциални купувачи. Продажбите са започнали още през 2015 г. като по информация на luximoti.bg от общо 163 апартамента вече 113 са продадени, 6 са резервирани и свободни остават 44.

Вижте повече информация за наличните апартаменти и си уговорете среща с нашите консултанти още днес!


  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване