Информация за Михаил Чобанов

Михаил Чобанов

Михаил Чобанов


Основател и собственик
Офис Централен, София

Резюме: Михаил Чобанов е основател и управляващ директор на BULGARIAN PROPERTIES – водещата българска агенция за недвижими имоти, която предлага имоти в цяла България!

Той е основател и на група от фирми с фокус строително предприемачество с повече от 2 000 завършени апартаменти и къщи в цялата страна. Основният комплекс в строителното предприемачество в момента е оформящият се като нов квартал на София проект Витоша Вю, тазположен в кв. Кръсотва вада и превърнал се в емблема на района.

Михаил е дипломиран юрист от 2001 г. и е адвокат вписан в Софийска градска колегия от 2002 г.

През 2003 година създава иновативната по това време, а и до ден днешен, компания BULGARIAN PROPERTIES, която за кратко време се превръща във водеща агенция за продажба на имоти в България на чужденци. Към момента компанията е абсолютен лидер по брой на сключените сделки на територията на цялата страна с реализирани продажби на клиенти от над 80 различни националности.

През годините Михаил Чобанов става основател на Здравословен - една от първите компании в България, които си поставят като цел и кауза здравословният начин на живот и потреблението на био продукти; ЛУКСИМОТИ / ЛУКСИММО - агенция за продажба и наем на луксозни имоти в България и чужбина; компанията за управление на имоти ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ БГ; компанията за обзавеждане и интериори ФЪРНИШ БГ, консултантската организация за бизнес консултиране, сливания и придобивания BusinessForSale.BG; строително-предприемаческата фирма "Чобанов и Стоянов" ООД и др.

Михаил е едно от познатите имена в бранша и често е гост на форуми, конференции и телевизионни предавания по най-големите медии в България и чужбина, където коментира развитието на пазара и изгодните перспективи за инвестиции в имоти. Той има солиден опит като брокер, консултант, строителен предприемач, инвеститор, успешен мениджър на различни по големина строителни проекти. Михаил е и отличен бизнесмен с множество иновативни и добре работещи бизнес инициативи. Успешното развитие на BULGARIAN PROPERTIES през годините е пряко следствие от неговите познания, опит и добър бизнес нюх.

В качеството му на доказан експерт Михаил Чобанов е учавствал като Проектен мениджър в създаването и реализирането на десетки проекти с десетки хиляди имоти в жилищното и ваканционното строителство през изминалите години.

Въпреки множеството бизнес и обществени ангажименти, Михаил Чобанов все още пряко ръководи и участва в дейността на BULGARIAN PROPERTIES. Също така, Михаил Чобанов продължава лично да бъде и брокер, като осъществява десетки продажби всяка година. Именно затова BULGARIAN PROPERTIES може да се похвали с едни от най-добрите и най-мотивираните професионалисти в областта на недвижимите имоти, както и с най-добрите и оферти на пазара.

Михаил Чобанов взима дейно участие в различни инициативи, свързани с развитието и налагането на модерни стандарти в сферата на недвижимите имоти в България, като участва в инициативни групи за обсъждане и решаване на проблемите в бранша. Той е твърдо за налагането на ясни правила на работа, високо качество на обслужването при покупко-продажбата и управлението на имоти, качество на строителството и средата на живот, комфорта на обитаването на новопострените жилища и качествената среда на живот, както и придържането към строги етични норми от страна на всички участници на имотния пазар.

Михаил Чобанов на икономическия форум "Шумът на парите" през 2018 г. (видео)

Profit.bg: Неговата компания продава 100 хил. имота у нас

Чобанов на годишната конференция на Националния регистър за ново строителство и реконструкции 2016 г.

Михаил Чобанов в интервю за PRO.BG на тема Въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти


Вижте мениджърския екип на фирмата
Всички оферти (0)
Вижте всички брокери

Коментари от клиенти
Мишо, Пожелавам ти проектът Vitosha View да се реализира толкова добре, колкото твоя проект ...
Бих искал да благодаря на агент Любка Михова за коректно изпълнената работа. Тя е много любезен ...
Страхотни професионалисти. Осигуриха ми първокласно обслужване. Отделиха ми много време, като взеха ...
Най-предпочитаният планински курорт от българските купувачи! Вижте нашите топ оферти
Имотите в Пампорово са с изгодни цени! Вижте нашите топ оферти тук!
София Норт Парк е най-изгодното ни предложение - ново строителство до метростанция и на метри от Северния парк!
Вижте най-добрите оферти от Банско, Боровец и Пампорово!
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Последни Новини
Другите имотни перли, които привлякоха интереса на New York Times

19/Март/2019
profit.bg

Само преди броени дни New York Times представи луксозна къща в Бояна от портфолиото на BULGARIAN PROPERTIES, която предизвика огромен интерес и беше отразена от много български медии и дори беше показана на живо по една от националните телевизии. Вижте видеоматериала тук

Profit.bg ни попита кои са другите луксозни имоти, между които реномираната медия трябваше да избере своя фаворит... прочети повече

Последни регионални новини
Вечният въпрос на Хамлет звучи на 45 езика в Малката базилика в Пловдив

21/Февруари/2019
http://bnr.bg/

Международният ден на майчиния език, ще бъде отбелязан в Пловдив с четене на Шекспир на повече от 45 езика. Празникът ще се състои тази вечер в Малката базилика в Пловдив и се организира от Българо-турския литературен клуб.

Денят на майчиния език се чества ежегодно по света от 2000 г. с цел насърчаване на многоезичието и културното многообразие, а датата е избрана от ЮНЕСКО неслуча... прочети повече

Знаете ли, че?
Международният фестивал на маскарадните игри "Сурва" в Перник с рекорден брой участници - 7 400

04/Януари/2019
Bnr.bg

Рекорден брой участници ще се включат в 28-то издание на Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва", който ще се проведе от 25 до 27 януари в Перник.

Към момента участие са заявили 121 сурвакарски и кукерски групи, от тях 17 от чужбина. Всяка следваща година интересът към фес... прочети повече