Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори
Михаил Чобанов
Михаил Чобанов
Управител и собственик
Михаил Чобанов е основател и управител на BULGARIAN PROPERTIES – водещата българска компания за недвижими имоти, която разполага с офиси и предлага имоти в цялата страна.

Той е и успешен строителен предприемач, като основният фокус на неговата строителното-предприемаческа дейност през последните няколко години е оформящият се като нов квартал на София проект Vitosha View, разположен в кв. Кръсотва вада и превърнал се в емблема на района.

Михаил е дипломиран юрист от 2001 г. и е адвокат вписан в Софийска градска колегия от 2003 г.

През 2003 година създава иновативната компания BULGARIAN PROPERTIES, която за кратко време се превръща във водеща агенция за продажба на имоти в България на чужденци. Към момента компанията е абсолютен лидер по брой на сключените сделки на територията на цялата страна с реализирани продажби на клиенти от над 80 различни националности.

Михаил е едно от най-познатите имена в бранша и е чест гост на форуми, конференции и телевизионни предавания, където коментира развитието на пазара и инвестициите в недвижими имоти.

Той има солиден опит като брокер, консултант, строителен предприемач, инвеститор, успешен мениджър на различни по големина обекти ново строителство. Михаил е и отличен бизнесмен с множество иновативни и добре работещи бизнес инициативи. Успешното развитие на BULGARIAN PROPERTIES през годините е пряко следствие от неговите познания, опит и добър бизнес нюх.

В качеството му на доказан експерт Михаил Чобанов участва като консултант и проектен мениджър в създаването и реализирането на десетки проекти с десетки хиляди имоти в жилищното и ваканционното строителство.

Въпреки множеството бизнес и обществени ангажименти, Михаил Чобанов все още пряко ръководи и участва в дейността на BULGARIAN PROPERTIES. Също така, Михаил Чобанов продължава лично да бъде и брокер, като осъществява десетки продажби всяка година. Именно затова BULGARIAN PROPERTIES може да се похвали с едни от най-добрите и най-мотивираните професионалисти в областта на недвижимите имоти, както и с най-добрите и оферти на пазара.

Михаил Чобанов взима дейно участие в различни инициативи, свързани с развитието и налагането на модерни стандарти в сферата на недвижимите имоти в България, като участва в инициативни групи за обсъждане и решаване на проблемите в бранша. Той е твърдо за налагането на ясни правила на работа, високо качество на обслужването при покупко-продажбата и управлението на имоти, качество на строителството и средата на живот, комфорта на обитаването на новопострените жилища и качествената среда на живот, както и придържането към строги етични норми от страна на всички участници на имотния пазар.

Вижте някои от медийните изяви на Михаил Чобанов:

Участие в сутрешния блок на NOVA TV на 20.02.2021 г. за ваканционните имоти по морето:Участие на Михаил Чобанов във Forum Real 2021

Михаил Чобанов връчи награди в 24-тото издание на конкурса "Къща на годината"

Profit.bg: Неговата компания продава 100 хил. имота у нас


Прочетете цялата информация
Контакти
гр. София, ул. Златен рог 22, ет. 3, офис 6

Изпратете имейл на Михаил Чобанов

Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

Изпратете запитване