Контакти
0
Михаил Чобанов
Михаил Чобанов
Управител и собственик
Михаил Чобанов е основател и управляващ директор на BULGARIAN PROPERTIES – водещата българска агенция за недвижими имоти, която предлага имоти в цяла България!

Той е основател и на група от фирми с фокус строително предприемачество с повече от 2 000 завършени апартаменти и къщи в цялата страна. Основният комплекс в строителното предприемачество в момента е оформящият се като нов квартал на София проект Витоша Вю, тазположен в кв. Кръсотва вада и превърнал се в емблема на района.

Михаил е дипломиран юрист от 2001 г. и е адвокат вписан в Софийска градска колегия от 2002 г.

През 2003 година създава иновативната по това време, а и до ден днешен, компания BULGARIAN PROPERTIES, която за кратко време се превръща във водеща агенция за продажба на имоти в България на чужденци. Към момента компанията е абсолютен лидер по брой на сключените сделки на територията на цялата страна с реализирани продажби на клиенти от над 80 различни националности.

Михаил е едно от познатите имена в бранша и често е гост на форуми, конференции и телевизионни предавания по най-големите медии в България и чужбина, където коментира развитието на пазара и изгодните перспективи за инвестиции в имоти. Той има солиден опит като брокер, консултант, строителен предприемач, инвеститор, успешен мениджър на различни по големина строителни проекти. Михаил е и отличен бизнесмен с множество иновативни и добре работещи бизнес инициативи. Успешното развитие на BULGARIAN PROPERTIES през годините е пряко следствие от неговите познания, опит и добър бизнес нюх.

В качеството му на доказан експерт Михаил Чобанов е учавствал като Проектен мениджър в създаването и реализирането на десетки проекти с десетки хиляди имоти в жилищното и ваканционното строителство през изминалите години.

Въпреки множеството бизнес и обществени ангажименти, Михаил Чобанов все още пряко ръководи и участва в дейността на BULGARIAN PROPERTIES. Също така, Михаил Чобанов продължава лично да бъде и брокер, като осъществява десетки продажби всяка година. Именно затова BULGARIAN PROPERTIES може да се похвали с едни от най-добрите и най-мотивираните професионалисти в областта на недвижимите имоти, както и с най-добрите и оферти на пазара.

Михаил Чобанов взима дейно участие в различни инициативи, свързани с развитието и налагането на модерни стандарти в сферата на недвижимите имоти в България, като участва в инициативни групи за обсъждане и решаване на проблемите в бранша. Той е твърдо за налагането на ясни правила на работа, високо качество на обслужването при покупко-продажбата и управлението на имоти, качество на строителството и средата на живот, комфорта на обитаването на новопострените жилища и качествената среда на живот, както и придържането към строги етични норми от страна на всички участници на имотния пазар.

Вижте някои от медийните изяви на Михаил Чобанов:

Участие в сутрешния блок на NOVA TV на 20.02.2021 г. за ваканционните имоти по морето:Profit.bg: Неговата компания продава 100 хил. имота у нас

Гледайте видео от участието на Михаил Чобанов на икономическия форум "Шумът на парите":


Прочетете цялата информация
Контакти
гр. София, ул. Златен рог 22, ет. 3, офис 6

Изпратете имейл на Михаил Чобанов

Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

Изпратете запитване