Информация за Юлия Теофилова

Юлия Теофилова

Юлия Теофилова


Мениджър офис
Офис Luximmo София, Вишнева - партньорски офис

Резюме: Юлия Теофилова работи за нашата компания от лятото на 2016 година. Тя е завършила СОУ с разширено изучаване на чужди езици, като има степен Бакалавър "Международни отношения" от Югозападния Университет в Благоевград, както и степен Магистър "Международни Отношения" от Софийския Университет. Юлия говори отлично английски език, има добри познания по руски език, и владее разговорно гръцки език.

Преди да се присъедини към екипа ни, Юлия Теофилова е работила на различни позиции в администрация, както и в сферата на недвижимите имоти. Тя умее да предразполага клиентите, които оценяват нейното позитивно и топло отношение.

В офиса ни Юлия е човекът, който осъществява първоначалната комуникация с клиентите, като приема телефонните обаждания и настанява клиентите дошли за среща. Юлия спомага работата на колегите си и се грижи за нормалното протичане на всички дейности в офиса. Юлия е отговорна, динамична и дисциплинирана. Тя се отнася с внимание към желанията на клиентите.

В свободното си време Юлия се отдава на екстремни изживявания, свързани с прилив на адреналин. Освен това обича животните и излетите в природата.


Вижте мениджърския екип на фирмата
Всички оферти (148)
Вижте всички брокери

Коментари от клиенти
От няколко месеца съм клиент на Bulgarian Properties. Свързах се с брокер г-н Стилиян Георгиев, ...
Много сме доволни и радостни, че имаме за брокер Деси Димова. Тя е ерудирана в професионалната си ...
Току-що купих имот в района на Монтана с помощта на Сергей Пеловски и Димитър. Отношението на ...
Вижте как ще помогнем за успешната продажба на вашия имот
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Имотите в Пампорово са с изгодни цени! Вижте нашите топ оферти тук!
Най-предпочитаният планински курорт от българските купувачи! Вижте нашите топ оферти
Разнообразни имоти в Созопол и района. Заповядайте в офиса ни в Созопол!
Последни Новини
Ден на Независмостта - национален празник и официален почивен ден

20/Септември/2018

Уважаеми клиенти, бихме искали да ви уведомим, че по повод националния празник и официален почивен ден за страната – 22 септември централният и регионалните офиси на BULGARIAN PROPERTIES ще бъдат затворени на 24 септември. Офисите ще отворят отново във вторник, 25 септември.

В случай, че искате да се свържете с нас по време на празниците, можете да се обаждате директно на отговорнит... прочети повече

Последни регионални новини
Една седмица ”По трихълмието на времето”

04/Септември/2018
Dir.bg

"По трихълмието на времето" е мотото на тазгодишните празници на Стария град в Пловдив, които ще се проведат от 17 до 23 септември, съобщиха от ОИ "Старинен Пловдив". Програмата е отворена за всички, които искат да почерпят от неповторимата атмосфера на Стария град и нейната цел е да провокира пловдивчани и гостите на града да се докоснат или да преоткрият магията на най-красивото място в Пловдив,... прочети повече

Знаете ли, че?
Работилница за тъкане и везане ще приема ентусиасти в родопското село Манастир

03/Юли/2018
http://bnr.bg

Ентусиазирани пазители на българските символи ще предприемат пътуване в миналото, за да се слеят с традициите и с ръцете си да сътворят изделия така, както са го правили поколения наред. В родопското село Манастир те ще се учат на занаят от опитните местни жители и ще се пренесат във времето, когато ... прочети повече