Информация за Юлия Теофилова

Юлия Теофилова

Юлия Теофилова


Мениджър офис
Офис Luximmo София, Вишнева - партньорски офис

Резюме: Юлия Теофилова работи за нашата компания от лятото на 2016 година. Тя е завършила СОУ с разширено изучаване на чужди езици, като има степен Бакалавър "Международни отношения" от Югозападния Университет в Благоевград, както и степен Магистър "Международни Отношения" от Софийския Университет. Юлия говори отлично английски език, има добри познания по руски език, и владее разговорно гръцки език.

Преди да се присъедини към екипа ни, Юлия Теофилова е работила на различни позиции в администрация, както и в сферата на недвижимите имоти. Тя умее да предразполага клиентите, които оценяват нейното позитивно и топло отношение.

В офиса ни Юлия е човекът, който осъществява първоначалната комуникация с клиентите, като приема телефонните обаждания и настанява клиентите дошли за среща. Юлия спомага работата на колегите си и се грижи за нормалното протичане на всички дейности в офиса. Юлия е отговорна, динамична и дисциплинирана. Тя се отнася с внимание към желанията на клиентите.

В свободното си време Юлия се отдава на екстремни изживявания, свързани с прилив на адреналин. Освен това обича животните и излетите в природата.


Вижте мениджърския екип на фирмата
Всички оферти (137)
Вижте всички брокери

Коментари от клиенти
Искам да изразя моите най-сърдечни благодарности за вашата чудесна работа, отговорно отношение към ...
Бих искал да благодаря на Виктор Вучелийски и неговия екип за продажбата на нашия апартамент във ...
Уважаеми господа, възложила съм за продажба наследствен имот, находящ се в землището на квартал ...
Нов затворен комплекс с ниско застрояване и паркова среда! Модера Резидънс - където мечтите се превръщат в дом!
Комплекс Академика в Студентски град до НСА - напреднало строителство, отлични цени!
Вижте най-актуалните пазарни тенденции и средни цени на имотите в София и страната!
Разнообразни имоти в Созопол и района. Заповядайте в офиса ни в Созопол!
Най-продаваният комплекс в София!
Последни Новини
Каква беше 2018 за жилищния пазар в София?

05/Декември/2018
economy.bg

Успешна, интересна и динамична за имотния пазар в София, но с много по-плавни ръстове на всички показатели, както и с множество микроцикли през различните месеци.

Така описват изминаващата 2018 от агенцията за имоти „Бългериан Пропертис”. "Като цяло, можем да я определим като стабилизираща година за жилищния пазар в столицата“, коментира изпълнителният директор на компанията Полина ... прочети повече

Последни регионални новини
Откриват „Бронзовата къща”

22/Октомври/2018
https://fakti.bg

Работата по „Бронзовата къща” в центъра на София продължи над 10 години. Изграждането й беше завършено на 27 юни 2018 г., а официалното откриване е на 22 ноември. Жителите и гостите на столицата могат да се наслаждават на нея и когато е тъмно, тъй като от началото на септември е монтирано осветление. Реализацията на проекта беше по повод председателството на Съвета на ЕС в България и Австрия през ... прочети повече

Знаете ли, че?
Оптимистични прогнози за ски сезона

22/Октомври/2018
Лилия Чалева, dir.bg

Оптимистични са прогнозите на туристическия бранш за предстоящия зимен сезон, досегашните записвания за Пампорово и Банско показват ръст от 15- 20 процента в сравнение с миналогодишните резервации за същия период. Това заяви Георги Пампоров, изпълнителен директор на Организацията за управление на тур... прочети повече