Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Директорите на BULGARIAN PROPERTIES в интервю за БНР

2014-02-03

Оперативният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова и Търговският директор на компанията Виктор Вучелийски взеха участие в предаването "Нашият ден - практично" по БНР. Участниците коментираха в детайли спецификите на имотите без Акт 16, дадоха насоки как да направим правилен избор на имот, какви грешки да избегнем, както и как ще се развива имотният пазар през 2014 г.

Чуйте цялото интервю от страницата на БНР

В дискусията беше засегнат въпроса дали покупката на жилище без Акт 16 всъщност не е доста изгодна сделка от гледна точка на това, че не се дължат данъци. Факт е, че докато имотът няма издадено Разрешение за ползване (Акт 16), той не може да се декларира и съответно не се дължат данъци. Това обаче е единственото предимство на такъв имот. За сметка на това, има редица недостатъци.

На първо място, Законът забранява и санкционира ползването на имот, за който не е издадено съответното разрешение. Очаквайте подробна статия по темата.

Вижте още:

Най-актуалните данни на НСИ за цените на имотите

Обзор и прогноза за 2014 г.

Време за покупка на имот в София!

Продайте имота си с нас



  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване