Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец август 2020 г.

2020-08-05   |  BULGARIAN PROPERTIES

С пожелания за незабравими 🌞 летни преживявания в най-отпускарския месец ви представяме нашите 🏆 брокери на месеца за август 2020!

Те получиха своите 🥇 отличия на база на постиженията си през изминалия месец, който се отличи с 📈 висока пазарна активност, успешни сделки и много доволни 👫 клиенти.

За нас той донесе и поредните ярки постижения! Нашият сайт получи награди единодушно от журито и от потребителите за 🎖 Сайт на годината в Годишните награди на imoti.net!

Освен това, потребителите за пореден път ни гласуваха доверие и ни обявиха за Агенция на годината, а нашият топ брокер 🙋‍♂ Росен Станков получи престижното отличие Брокер на годината за многобройните продажби, които реализира в комплекс Модера Резидънс. 👏Благодарим ви за доверието и за това, че ни помагате непрекъснато да се развиваме и да поставяме все по-високи стандарти в нашата работа!

През изминалия месец успяхме да представим на вашето внимание и редица нови 🏢 проекти и отлични нови имоти от цялата страна. Заслужено внимание получи втората фаза на хитовия комплекс Park View Residence, която пуснахме в продажба и в която наличностите се изчерпват бързо благодарение на добрия проект, изгодните 💶 цени, сигурният инвеститор и главен изпълнител, а също и благодарение на отличното 🏗 изпълнение на първата фаза и не на последно място - на отдадеността на водещия консултант по продажбите Иван Крумов, който за пореден път е сред брокерите на месеца.

Друго ярко събитие през месец юли беше въвеждането в експлоатация на комплекс AMur Residence. Това допълнително увеличи интереса към него и можем да се похвалим, че вече сме на финала на продажбите с останали само 12 налични 3-стайни и 4-стайни апартаменти и 2 магазина за продажба.

Сред отличниците на месеца са и други наши водещи брокери на хитови сгради ново строителство в София.

Извън София в момента най-активен е пазарът в ⛷ планинския курорт Боровец, където внимание привлича втората фаза на комплекс Боровец Гардънс, както и от скоро новият ни ексклузивен комплекс Еуфория Клуб Хотел и Ризорт - напълно завършен и работещ комплекс, с готови обзаведени и оборудвани апартаменти. Не случайно новините за нарастването на интереса към Боровец придобиха популярност и намериха отражение в репортажи и статии на водещи печатни и електронни медии.

И така, равносметката е направена, победителите са ясни, нека ги поздравим и да си пожелаем една по-спокойна втора половина на годината!



  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване