Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец декември 2020 г.

2020-12-03   |  BULGARIAN PROPERTIES

🎅🎄🎁 Започна най-празничният месец в годината!

Месецът, в който правим равносметки и прогнози, месецът, в който се подготвяме да изпратим годината и чертаем планове за бъдещето.

Тази година той ще бъде по-различен от обичайното, но ще имаме възможност да отдадем подобаващо внимание на 💙 любимите ни хора и да посрещнем празниците в топлината и уюта на нашите домове 🛋🧸.

🛡🏠 През 2020 г. осъзнахме важността и ролята на собствения дом, който се превърна в основно място за работа, учение, развлечение и творчество. Щастливи сме, че успяхме да помогнем на много от вас да намерят мечтания дом и сега ще имат възможност да посрещнат празниците в него.

Удовлетворени сме и че разполагаме с такова разнообразие от имоти в цяла България, с което всеки ден показваме и доказваме, че нашата страна може да ни предложи всичко, от което имаме нужда.

👏 А сега нека да посрещнем отличниците на месеца - тези, които работят най-неуморно, за да съдействат вашите имотни планове да станат реалност - нашите 🏆 Брокери на месец декември 2020:






  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване