Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец февруари 2021 г.

2021-02-03   |  BULGARIAN PROPERTIES

Месец януари буквално отлетя! Краткият февруари също набира скорост и затова бързаме да ви представим брокерите на месеца!

👍 С тяхна помощ и с подкрепата на целия ни екип можете спокойно, сигурно и успешно да купувате, продавате и наемате имоти в цяла България.

Имотният пазар в момента е интересен с това, че на фона на пандемията цените на имотите запазват стабилност и дори бележат лек ръст. През изминалия месец имахме възможност да коментираме тези тенденции в няколко национални телевизии и електронни медии.
🎥 Вижте материалите тук

Налични са отлични възможности за имотни сделки, което се потвърждава от високата активност от началото на годината. На разположение сме, за да ви помогнем по всякакви имотни въпроси и през тази година.

А сега, да дадем по един Лайк 👍 на тази група от хора, за които няма студ 🥶, няма COVID 🦠 , няма почивен ден 🏖, няма невъзможни казуси и въпроси, на които не могат да отговорят - нашите брокери на месец февруари 2021 г. 🏆🏆🏆 👇



Обявете имот за продажба с нас!

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване