Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец юли 2021 г.

2021-07-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Затворихме и второто тримесечие и вече със сигурност можем да твърдим, че 2021 г. ще бъде по-силна за имотния пазар от 2020 г., а даже и от годината преди пандемията. Навлизаме във втората половина на годината с имотен пазар във върхова форма, с много силно търсене и бързо усвояване на наличното предлагане.

📈 Това се потвърждава и от изнесените данни на НСИ за цените на жилищата и отчетения от статистиката ръст в София с близо 12% на годишна база.

Поредното доказателство за високата активност на пазара е и нашата класация Брокер на месеца. В нея този месец присъстват колеги от цялата страна, с оферти за имоти, които биха зарадвали всеки купувач и биха накарали всеки собственик на имот да го повери за продажба или наем на нас. 👉🌐 Обявете имота си при нас!

💙 🌊 Да дадем старт на пореден успешен месец, при това истински летен и пълен с радостни емоции! Поздравяваме победителите в нашата класация и им желаем още по-големи успехи!
👏👏👏






  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване