Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокерите на месец април 2020 г.

2020-04-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

❄ Снежно начало на 🌷 пролетта, рязко превключване от режим на 💥 бум към криза - по всичко личи, че 2020 г. ни е подготвила много изненади и предизвикателства.

Но ние сме убедени, че ще се справим и с това!

Март месец премина на две скорости - изключително 📈 динамичен пазар до средата на месеца и 📉 пауза след въвеждането на извънредно положение. Съответно до средата на месеца ние се движехме с обичайния темп на активни продажби, а след това активността очаквано намаля.

Но трябва да отбележим, че и сега, по време на извънредното положение и при силно ограничени възможности да работим, да се срещаме с 👫 клиенти и да провеждаме огледи, ние продължаваме да сключваме сделки и да публикуваме нови атрактивни 🏘 имоти за продажба и под наем в София и цялата страна.

🏆 Победителите в класацията ни брокер на месеца за април са всички колеги, които имат най-много сделки през март, както и тези, които успяват да сключват сделки и след обявяване на извънредното положение в страната.

Както се вижда, има представители от почти всички офиси в страната, което показва, че интерес има и че пазарът има шанс да се върне към нормални темпове на продажби, когато епидемията бъде овладяна.

И сега силни 👏 аплодисменти за героите на нашата първа линия - брокерите на месец април!




  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване