Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец март 2021 г.

2021-03-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

По всичко личи, че навлизаме в пореден силен месец за жилищния пазар! 💐🌷🌸

Затова, нека преди да сме запълнили графика си със задачи, срещи и огледи, да отделим заслуженото внимание на БРОКЕРИТЕ НА МЕСЕЦ МАРТ!

Меката зима даде подходящи условия за повишена активност на имотния пазар, активно провеждане на огледи, напредък на строителството на сградите и сключване на сделки в цялата страна.

Имотите продължават да бъдат във фокуса на медийния интерес и ние не спираме активно да участваме в телевизионни предавания и конференции, да даваме интервюта за водещи медии и да споделяме с вас всичко актуално за пазара. Вижте материалите тук

🌸🌷🌸 Останете с нас и през пролетта! Нашите брокери са на линия, за да ви помагат да купувате, продавате, отдавате или наемате, да ви дават безценни съвети и информация от първа ръка.

Горещо ви препоръчваме да се доверите на BULGARIAN PROPERTIES - Агенция и сайт на годината!

Продайте или отдайте имот с нас




  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване