Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец март 2023

2023-03-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Ето че вече сме в третия месец на годината, а имотният пазар набира все по-голяма скорост!
Противно на очакванията за забавяне, търсенето остава голямо, а сделки се сключват често в рамките на няколко дни. Обемите продажби по данни на BULGARIAN PROPERTIES вече са с около 20% по-големи от тези в началото на миналата година.

Освен с отлична пазарна активност и добри условия за покупка и продажба на имот, този месец можем да се похвалим и с една вълнуваща годишнина!

BULGARIAN PROPERTIES става на 20 години!

Преди 20 г. точно през март стартира нашият сайт - един от първите в България и понастоящем един от най-посещаваните и най-популярните сайтове за имоти. Ежедневно той привлича между 15 000 и 20 000 уникални посетители от целия свят и ни помага да достигаме до най-голям брой потенциални клиенти. Към днешна дата освен със силен сайт можем да се похвалим и с много популярни канали в социалните мрежи, следвани от десетки хиляди клиенти и партньори.

През последните две десетилетия BULGARIAN PROPERTIES успя да се докаже като водещата имотна агенция, със забележителни постижения в маркетинга, рекламата и продажбите на имоти в разнообразни региони и сегменти на пазара. Достоверен и надежден източник на данни и анализи и уважаван партньор за широк кръг от участници на имотния пазар.

В нашата дейност използваме най-новите технологии и съвременни похвати, но най-вече - не спираме да бъдем Ваши коректни, почтени и доверени партньори в имотните сделки.

Това дължим в най-голяма степен на нашия екип и на нашите топ брокери!

Вижте брокерите на месец март:


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване