Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокерите на месец май 2020 г.

2020-05-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

🏆 🌺 Посрещаме с огромно нетърпение истински пролетния и надяваме се, по-позитивен месец май!

Април месец ни изправи пред редица трудности и големи неизвестни, но най-важното е, че останахме здрави, мотивирани и свършихме доста работа, за да продължим да ви предлагаме първокласното обслужване, което очаквате от нас.

Освен всичко друго, сключихме и нови сделки, което беше сериозно предизвикателство в условията на криза и ограничения като настоящите и отличията 🏆 брокер на месеца този път са не само заслужени, но са истинско геройство.

Тези хора, заедно с целия ни екип, останаха на линия за всички ваши въпроси, желания, а често дори и страхове и съмнения и ви помагаха да взимате важни решения, които са особено трудни в период на криза.

✨ Посвещаваме класацията си този месец на всички колеги брокери! Бихме искали да ги вдъхновим и да им вдъхнем кураж, защото имотният пазар оцелява и в най-тежки условия и идват по-добри дни!

👏 Нека да аплодираме брокерите на месец май:




  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване