Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец ноември 2022 🏆

2022-11-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

🗓 Навлизаме в ноември и нямаме търпение да споделим с вас брокерите на новия месец, както и актуалните тенденции на пазара!

Октомври месец продължи тренда от лятото за много добра активност. Сделки се сключваха както в София, Пловдив, Варна и Бургас (където имаме силно присъствие и на пазара на ново строителство, и на вторичен пазар), така и в морските и планинските курорти. Можем да се похвалим и с редица продадени селски имоти.

Бихме могли да отбележим, че започналите повишения на лихвените проценти все още не дават съществено отражение на пазара. Имаме наличен интерес и множество клиенти, които активно търсят имоти и сключват сделки бързо, когато намерят подходящ имот. Като цяло, второто полугодие на тази година е по-успешно за имотните сделки от първото и считаме, че активността ще се запази до края на годината.

Цените на имотите нарастват най-бързо от 2008 г. насам, но общото очакване е за забавяне на темповете, каквото вече се наблюдава на редица чуждестранни пазари.

Във времена като днешните е особено важно да бъдете информирани какво се случва на пазара. Ние се стремим винаги да ви поднасяме актуална, точна и всеобхватна информация. През изминалия месец се включихме с участия по медиите и в конференции, за да споделим нашите данни и наблюдения

👉 Вижте и интервю с Полина Стойкова в Darik Business Review
👉Четете още и какво се случи на имотния пазар за 12 години

Остават по-малко от два месеца до края на тази годинa. Ние оставаме фокусирани в това да сключваме успешни за вас сделки и да приключим вече започнатите такива.

Регистрирайте се на нашия сайт, за да следите актуални данни за пазара, отлични оферти и разбира се - да получите перфектно обслужване, на каквото само ние сме способни!

Обявете имот за продажба с BULGARIAN PROPERTIES
Ние ще ви осигурим купувач още преди края на тази година!
📲 0886 033 033

Вижте брокерите на месец ноември!



  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване