Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец октомври 2022 🍂

2022-10-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Навлизаме в последното тримесечие на тази изключително динамична година!
Именно последните месеци са едни от най-активните за имотния пазар, както в големите градове, така и в селата и курортите.

Отлично време за пускане на имот в продажба, за провеждане на огледи и приключване на сделки до края на годината. Да си пожелаем успех!

Септември премина под знака на много голяма активност на имотния пазар, която намира отражение и в победителите в месечната ни класация, които имат честта да получат титлата „Брокер на месеца“ на база на своите отлични резултати.

Все още има недостиг на пазара на качествени имоти за продажба, което държи цените на най-високи нива от 2008 г. насам. Ако вие или ваши близки и познати продавате имоти, ще се радваме да съдействаме за успешна сделка. Имаме офиси в цялата страна.

Обявете имот за продажба с BULGARIAN PROPERTIES

Сега е време да отдадем дължимото внимание на нашите топ брокери за месец октомври!

Ако сте доволни от някой от тях или от нашата работа като цяло, напишете отзив на нашия сайт. Споделеният опит е ценна обратна връзка за нас и полезна информация за всички, които търсят доверен брокер за своя имотна сделка.




  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване