Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец септември 2020 г.

2020-09-03   |  BULGARIAN PROPERTIES

🌞 Август беше МЕСЕЦЪТ НА МЕСЕЦИТЕ с рекордна 📈 активност на имотния пазар и отлични резултати на офисите ни в цялата страна.

А Иван Крумов е БРОКЕРЪТ НА БРОКЕРИТЕ с обем продажби в 🏗 новата фаза на хитовия комплекс ⭐Park View Residence⭐, какъвто малцина успяват да реализират за цяла година! Само за два месеца от старта на продажбите на втората фаза на Park View Residence, тя задмина първата фаза по интерес и вече почти половината от наличните 🏠 жилища са 🚫 резервирани.

От 🏆 победителите в месечната ни класация ще видите, че имотният пазар е активен в цялата страна. За пръв път виждаме толкова балансиран интерес както към големите градове и 🏢 новото строителство в тях, така и към 🌊 морските, 🏔 планинските курорти и 🏡 китните български села. При това този интерес е движен основно от български купувачи, които повярваха в 🇧🇬 България и даденостите на българската природа и решиха, че техният дом е именно тук - в България 🇧🇬

Сред събитията на месеца е откриването на новия ни офис във Варна, за който ще ви разкажем съвсем скоро, показаните по BBC Channel 4 имоти от нашето портфолио около Трявна в 📺 популярното предаване A Place in the Sun, както и участията ни в телевизионни репортажи и в интервюта за водещи медии по повод на състоянието на имотния пазар в страната.

Останете с нас, за да научавате най-новото за имотите в София и цялата страна!
☀ Здравей, Септември! Нека видим кои са твоите 🏆 брокери на месеца!


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване