Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец септември 2022

2022-09-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Посрещаме септември и последните 4 месеца от тази година с активен имотен пазар в цялата страна, което е видно от резултатите в месечната ни класация.

Използвахме летните месеци, за да намерим за вас повече и по-разнообразни имоти, които да отговорят на голямото търсене.

В резултат можем да се похвалим с един силен месец август, един от най-силните месеци за жилищния пазар през тази година. Успяхме да реализираме множество успешни сделки, да предложим нови атрактивни имоти, да стартираме нови проекти и да информираме чрез медиите за случващото се на пазара.

👉 Вижте обобщение на актуалните тенденции в интервю на изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова за радио Хоризонт тук.

Очаква ни много работа през следващите месеци, за да завършим успешно и тази година и да ви донесем резултатите, който очаквате от нас.

Представяме ви брокерите на месец септември! 👇



  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване