Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец юли 2022

2022-07-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

В началото на второто полугодие на 2022 г., преди да обявим нашите брокери на месеца, е време да направим кратка равносметка за пазара.🔑

През изминалите 6 месеца от годината наблюдавахме силно търсене и недостатъчно предлагане, по-бавно стартиране на новите обекти ново строителство и активни продажби "на зелено". Лихвените проценти по кредитите продължиха да спадат, а обемът новоотпуснати кредити - да нараства.

Войната и инфлацията дадоха допълнителен стимул за търсене и влагане в имоти и към момента на пазара осезаемо се усеща недостиг на оферти за продажба във всички райони на страната 📍

📈 Всичко това доведе до ускоряващ се ръст на цените, който към момента по данни на BULGARIAN PROPERTIES е около 15% и е най-бързото нарастване от 2008 г. насам.
Перспективите през следващите месеци е този темп на растеж да се забави, тъй като вече се усеща известно разколебаване и охлаждане на интереса на купувачите над определени ценови нива.

Очакваме пазарът да се балансира, да стартират забавени заради нарастващите цени на материалите проекти, да се появи по-добро предлагане и на вторичен пазар, тъй като сега е отличен момент за продажба.
❗Ако имате имот за продажба, сега е моментът да го обявите с нас тук

Именно през месец юни станахме свидетели на първи признаци за тези тенденции и можем да споделим, че той беше един от най-силните месеци за имотния пазар през тази година. Това проличава и от активното присъствие на брокери от цялата страна в нашата класация „Брокер на месеца“.

Време е да видим кои са те! 👇💯






  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване