Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокерите на месец декември на BULGARIAN PROPERTIES

2019-12-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Здравей, Декември! Привет празнични дни!

В последния месец на годината в реме за равносместки и за отчитане на постижения. За нас 2019 г. беше една от най-успешните години в историята на BULGARIAN PROPERTIES. Надяваме се и за вас да е била такава!

Станахме Агенция на годината, затвърдихме титлата със завиден ръст на продажбите, изпреварващ и най-смелите ни прогнози, въведохме редица технологични иновации, за да отговорим на постоянно нарастващите изисквания на нашите клиенти. И разбира се, не спираме дотук! Очаквайте още много интересни нововъведения още със старта на 2020 година!

Акцент от ноември, освен активният жилищен пазар в големите градове, е и активизацията на продажбите и в трите големи ски курорта, където разполагаме с офиси и отлични оферти.

Време е да разберем кои са последните победители в месечната ни класация за тази година. Имената им вече са известни, а заедно с това знаем и кой е големият победител за годината - брокерът, който ще получи наградата Брокер на годината за 2019 г. в Годишните ни награди само след 10 дни. Останете на линия, за да научите неговото име!

Ето ги и тях - брокерите на празничния Декември и техните топ обекти:

1. Иван Крумов - познатият на всички с приветливата си усмивка и предразполагащо отношение брокер на хитовия комплекс Park View Residence в кв. Банишора.

Вижте всички оферти на Иван Крумов тук

2. Росен Станков - човекът, на когото десетки клиенти се довериха и с негова помощ избраха жилища в един от най-продаваните ни комплекси Модера Резидънс в кв. Витоша.

Вижте всички оферти на Росен Станков тук

3. Роман Калов - той разбра, че Люлин 2 е отлична възможност за покупка на разумни цени и успя да достигне до сърцата на всички онези, които търсеха своя нов дом в завършена сграда ново строителство на цени около 700 евро/кв.м.

Вижте всички оферти на Роман Калов тук

4. Христо Несторов - топ консултантът ни в Банско, който успява да привлече интереса както на български, така и на чуждестранни купувачи и да покаже на всички, че Банско е топ европейски курорт, подходящ за целогодишен туризъм.

Вижте всички оферти на Христо тук

5. Минчо Лилов - брокерът, за който няма неизвестни оферти в Пампорово. Можете да разчитате на него за изгодни оферти в топ комплексите в курорта!

Вижте всички оферти на Минчо тук

6. Стефан Абанозов - нашият регионален мениджър за района на Боровец, който години наред следи отблизо пазара на ваканционни апартаменти и селски къщи и успява да ви предложи най-добрите оферти. Една от тях е настоящият му бестселър - втората фаза на комплекс Боровец Гардънс в Боровец.

Вижте всички оферти на Стефан Абанозов тук

7. Емилия Емилова - винаги търсеща и винаги намираща актуалните оферти в районите с най-голямо търсене - от Люлин до Оборище и от Витоша до Банишора. Тя познава пазара отлично!

Вижте всички оферти на Емилия Емилова тук

8. Снежана Янкова - едно от новите лица в нашия екип, чиито неделни сутрини започват с обиколка на София и преглед на напредъка на новото строителство.

Вижте всички оферти на Снежана тук

9. Даниел Тонев - човекът, който с много търпение и постоянство намира точните решения и успява да срещне очакванията на всички страни по сделката.

Вижте всички оферти на Даниел Тонев тук

10. Калин Чернев - регионалният ни мениджър за Варна, който еднакво добре познава жилищния пазар в морската столица и топ офертите в курортите на север.

Разгледайте офертите на Калин тук

11. Инга Новгородцева - консултантът по ексклузивния ни обект в Младост 2, която успява да изслуша всички клиенти, търсещи в имот в Младост и да ги запознае в детайли с актуалните тенденции.

Вижте всички оферти на Инга Новгородцева тук

12. Стойчо Бугов - един от най-опитните ни брокери, човекът, който работи основно по препоръки от клиенти и намира време за всички в натоварения си график. Консултантът, който еднакво добре разбира купувачите и продавачите и винаги намира доброто решение за всички.

Вижте всички оферти на Стойчо Бугов тук

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване