Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокерите на месец март 2020 г.

2020-03-06   |  BULGARIAN PROPERTIES

Ето ги и тях - победителите в месечната класация на BULGARIAN PROPERTIES!

Те заслужиха отличията си на база постигнатите резултати през най-краткия месец в годината, който обаче през 2020 г. постави нови рекорди по активност на пазара и успешно реализирани сделки за нашата компания.

От традиционно предпочитаните жилища ново строителство, за които търсенето продължава да нараства, изгодни имоти в планинските и морските курорти, първокласни ваканционни жилища в премиум комплекси до ски пистите или на първа линия на плажа, ултралуксозни имения в София, търговски имоти и ресторанти..., та чак до китни селски къщи - всичко това и още много беше част от реализираните от нас сделки в иначе краткия февруари.

Така работим ние!

А сега, нека да се насладим на успеха и да поздравим най-добрите сред най-добрите - нашите брокери на месец март.



  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване