Брокери на месеца - май 2019

2019-05-09   |  BULGARIAN PROPERTIES

Представяме ви брокерите на месец май на BULGARIAN PROPERTIES - Агенция на годината!

Те заслужиха своите отличия на база на рекордните резултати, които постигнаха през месец април. Той беше динамичен и ултра резултатен за нас като компания с множество реализирани сделки, щастливи купувачи и продавачи, участия в медии, телевизионни предавания и форуми.

За пореден път BULGARIAN PROPERTIES доказва лидерската си позиция и умение да продава имоти в цялата страна на клиенти от целия свят! Само през април нашите чуждестранни клиенти идваха от разнообразни страни - от съседна Македония до далечен Китай и дори от Австралия!
И в момента търсенето продължава да бъде голямо, а ние сме във върхова форма и сме сигурни, че можем да ви помогнем. Купувате или продавате, обадете ни се!

1. Иван Крумов - за пореден месец той заема първо място с активни продажби в най-продавания в момента комплекс Park View Residence. Можете да се срещнете с Иван в изнесения ни офис на строителната площадка на комплекса, за да поговорите и да направите своя избор на жилище. 📞 0882 817 463
Вижте всички оферти на Иван Крумов тук

2. Джулия Тодорова, която познавате от медийните й изяви по bTV и Bulgaria on Air с преки включвания от къщата в Бояна, също за пореден месец е сред нашите топ брокери. Освен че успя да отдаде къщата в Бояна под наем и продължава да работи за нейната продажба, тя постигна изключителни резултати в продажбите на топ комплексите на ул. Мур и любимия ни Vitosha View в кв. Кръстова вада.
Вижте всички оферти на Джулия Тодорова тук

3. Росен Станков - водещ брокер на топ комплекса Модера Резидънс в кв. Витоша. Росен има важна роля за успешната реализация на жилищата в комплекса и за пореден месец държи обеми на продажбите, на които всеки инвеститор би завидял.
Вижте всички оферти на Росен Станков тук

4. Роман Калов - брокерът, който успешно продава комплекси ново строителство в северните райони на София - Люлин и Връбница. Роман успя да привлече огромен интерес към комплекс Царица Йоанна в Люлин 2, а също и да поддържа отлично темпо на продажбите в хитовия Sofia North Park до пълното разпродаване на жилищата в комплекса.
Вижте всички оферти на Роман Калов тук

5. Емилия Емилова - опитен консултант и отличен търговец, Емилия за пореден месец се нарежда сред най-добрите! Тя предлага отлични жилища в Зона Б-5, към които има засилен интерес, а също така има много добри оферти в Лозенец и други райони на София.
Вижте всички оферти на Емилия Емилова тук

6. Камелия Ждерова за пореден месец е брокер на месеца. Топ обекти сред нейните предложения са най-новите ни ексклузивни комплекси:
- “Старлайт Лагера” - луксозен комплекс с басейн
- Park View Residence
- Комплекс в Младост 4
Вижте всички оферти на Камелия Ждерова тук

7. Сергей Пеловски определи месец април като невероятен успех. Той провеждаше срещи буквално ежедневно и остави редица доволни клиенти за пореден месец. Разгледайте офертите на Сергей и не се колебайте да се свържете с него!
Вижте всички оферти на Сергей Пеловски тук

8. Стефан Абанозов работи усилено, за да предложим най-добрите оферти в Боровец. И той успява да го постигне, тъй като само нашият офис в района разполага с най-добрите и най-актуалните оферти. Разгледайте ги тук
Вижте всички оферти на Стефан Абанозов тук

9. Банско също е сред най-търсените курорти, когато става въпрос за покупка на ваканционно жилище. Най-големият ни планински курорт привлича, както българи, така и чужденци. В резултат, нашите колеги Анди Пийч, регионален мениджър за Банско и Христо Несторов са сред брокерите на месеца.
Изберете своя имот в Банско още сега! Вижте нашите топ оферти!

10. Николай Николов - регионален мениджър на новооткрития ни офис в гр. Велико Търново, който вече се превръща в хита на сезона! Офисът ни в града привлече вниманието на български и чуждестранни купувачи с градски апартаменти, селски къщи в прекрасни планински села, парцели за строителство и разнообразни други имоти. Браво, колеги! Велико Търново ни липсваше!
Разгледайте нашите оферти във Велико Търново и района

  прочети повече статии

Сподели
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване