Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокерите на месец септември на BULGARIAN PROPERTIES

2019-09-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Здравей, Септември!

Започна новият сезон и ви очакваме в офисите ни в цялата страна, за да сбъднем всички ваши имотни мечти и да ви помогнем да купите, продадете, наемете или отдадете имот лесно, приятно и сигурно!
А ето и кои са нашите топ консултанти, които ви препоръчваме с две ръце!

Те заслужиха титлата Брокер на месеца на база резултатите, които постигнаха през месец август - един необикновен месец, в който лятното настроение се слива с очакванията за новия сезон, стремежите и плановете за оставащите 4 месеца до края на тази година. Месец, в който вие почивахте, но намирахте време, за да придвижите имотните си планове напред, а ние бяхме на линия, както винаги, за да ви помогнем.

​Запознайте се с брокерите на месец Септември!

1. Иван Крумов за пореден месец той заема първо място с активни продажби в най-продавания в момента комплекс Park View Residence. Можете да се срещнете с Иван в изнесения ни офис на строителната площадка на комплекса, за да поговорите и да направите своя избор на жилище - 0882 817 463

Вижте офертите на Иван Крумов тук

2. Джулия Тодорова също за пореден месец е сред нашите топ брокери. Отличник с множество успешни продажби в хитовите ни комплекси AMur на ул. Мур в Манастирски ливади и Vitosha View.

Вижте офертите на Джулия тук

3. Роман Калов - брокерът, който успешно продава комплекси ново строителство в северните райони на София - Люлин и Връбница. Роман успя да привлече огромен интерес към комплекс Царица Йоанна в Люлин 2, а също и да поддържа отлично темпо на продажбите в хитовия Sofia North Park до пълното разпродаване на жилищата в комплекса.

Вижте офертите му тук

4. Иванка Стойкова - старши брокер и мениджър на офис Бъкстон-Манастирски ливади в София. Тя бележи забележителни резултати в продажбите на новия комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад. В резултат на нейните усилия наличностите бързо се изчерпват и затова побързайте да си огранизирате среща и оглед.

Вижте офертите на Иванка Стойкова тук

5. Росен Станков - водещ брокер на топ комплекса Модера Резидънс в кв. Витоша. Вече повече от половината от жилищата са продадени, а завършването на комплекса ще бъде в края на тази година.

Вижте неговите оферти тук

6. Банско продължава да бъде хит сред купувачите и този месец. За пореден път Анди Пийч, регионален мениджър за Банско, е сред брокерите на месеца. Изберете своя имот в Банско още сега!

Изберете своя имот в Банско още сега! Вижте нашите топ оферти!

7. Сергей Пеловски определи месец август като невероятен успех. Той провеждаше срещи буквално ежедневно и остави редица доволни клиенти за пореден месец.

Разгледайте офертите на Сергей и не се колебайте да се свържете с него! Вижте всички оферти на Сергей Пеловски тук

8. Стефан Абанозов работи усилено, за да предложим най-добрите оферти в Боровец. И той успява да го постигне, тъй като само нашият офис в района разполага с най-добрите и най-актуалните оферти.

Разгледайте ги тук

9. Стойчо Бугов e eдин от най-опитните ни консултанти се отличава с успешни сделки в края на годината.

Вижте неговите оферти тук

10. Успехите на Инга Новгородцева за този месец се дължат основно на продажбите на жилища в новия ни екскузивен комплекс “Св. св. Петър и Павел”, който предлагаме в кв. Младост 2.

Всички оферти на Инга може да видите тук

11. Диана Янева е топ брокер за гр. София, професионалист, който успява да поддържа отлични резултати.

Вижте всичките й оферти тук

12. Офисът ни в Слънчев бряг също отбелязаха страхотни резултати в лицето на Любка Михова, следвайки тенденцията за активизацията на търсенето по морето.

Изберете своя морски имот в Слънчев бряг, Свети Влас и района още сега

13. Стефан Моллов е топ брокерът ни в Пловдив. Той успя да натрупа значително портфолио от имоти и да поддържа отличен темп на сделките в Пловдив.

Вижте офертите на Стефан Моллов тук

14. Още един финалист идва от офиса ни в Банско, който в монента е в активен сезон! Това е Павел Димитров - дългогодишен наш консултант с отлични предложения в най-големия ни зимен курорт, както и познания за всички аспекти на покупката на ваканционен имот в ски курорт.

Вижте всички оферти на Павел Димитров

15. Теменужка Михалева е един от най-опитните ни професионалисти. Тя е в офиса ни в Стара Загора, който отговаря за града и селата в района.

Вижте офертите на офис Стара Загора тук

Поздравления за резултатите, колеги!

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване