Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES на изложението A Place in the Sun Live - видео

2016-05-10

BULGARIAN PROPERTIES взе участие за втора поредна година на най-популярното изложение за имоти в чужбина във Великобритания - изложението A Place in the Sun Live. То се състоя в Лондон от 6-ти до 8-ми май.

С богатото си разнообразие от имоти, изгодни оферти, стартиращи от едва 5 000 евро, страната ни за пореден път приятно изненада посетителите.

Щандът ни бе посетен от стотици купувачи, интересуващи се от изгодната покупка на имот в България. Представихме разнообразни имоти за продажба в летните и зимните ни курорти, къщи в селските региони, както и отлични имоти ново строителство в София и големите градове, подходящи за инвестиция.

A Place in the Sun Live бе посетен от над 8 500 човека, като изборът обхващаше имоти от целия свят. Организаторите отчитат 10% ръст спрямо Лондонското изложение миналата година.

От своя страна BULGARIAN PROPERTIES регистрира двойно повече потенциални клиенти за сравнение с миналата година, и това е сигурно доказателство, че страната ни уверено се завръща сред топ дестинациите за купувачите от Острова.



Гледайте видеото, което заснехме:





  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване