BULGARIAN PROPERTIES на изложението A Place in the Sun Live - видео

2016-05-10

BULGARIAN PROPERTIES взе участие за втора поредна година на най-популярното изложение за имоти в чужбина във Великобритания - изложението A Place in the Sun Live. То се състоя в Лондон от 6-ти до 8-ми май.

С богатото си разнообразие от имоти, изгодни оферти, стартиращи от едва 5 000 евро, страната ни за пореден път приятно изненада посетителите.

Щандът ни бе посетен от стотици купувачи, интересуващи се от изгодната покупка на имот в България. Представихме разнообразни имоти за продажба в летните и зимните ни курорти, къщи в селските региони, както и отлични имоти ново строителство в София и големите градове, подходящи за инвестиция.

A Place in the Sun Live бе посетен от над 8 500 човека, като изборът обхващаше имоти от целия свят. Организаторите отчитат 10% ръст спрямо Лондонското изложение миналата година.

От своя страна BULGARIAN PROPERTIES регистрира двойно повече потенциални клиенти за сравнение с миналата година, и това е сигурно доказателство, че страната ни уверено се завръща сред топ дестинациите за купувачите от Острова.Гледайте видеото, което заснехме:

  прочети повече статии

Сподели
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Изпратете запитване