BULGARIAN PROPERTIES на московското изложение „InvestShow”

2012-10-16   |  Анна Хинова

BULGARIAN PROPERTIES участва на изложението за имоти „InvestShow” в Москва в в търговски комплекс „Тишинка”. Тази година интересът к изложението бе още по-голямо и стотици клиенти, интересуващи се от имотите в България посетиха „InvestShow”.

На вниманието на посетителите на щанда на BULGARIAN PROPERTIES бяха представени атрактивни предложения за покупка на чудесни вили, къщи и апартаменти във всички региони на България.

Посетителите на изложението се възползваха от възможността лично да общуват с мениджъри на компанията, а също така да се възползват от специалните намаления, резервирайки имот непосредствено на изложението.

BULGARIAN PROPERTIES ще участва в Международното изложение за имоти „International Property Show”

Информация за изложението
16-17 ноември 2012 година
XIX Международно изложение за имоти International Property Show
Торговско-изложбен комплекс „Тишинка”,
Адрес: гр. Москва, Тишински площад 1
16 ноември – 12:00 - 19:00 и 17 ноември – 11:00 - 19:00
Щанд на BULGARIAN PROPERTIES – 117.


  прочети повече статии

Сподели
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още

Изпратете запитване