Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES на московското изложение „InvestShow”

2012-10-16   |  Анна Хинова

BULGARIAN PROPERTIES участва на изложението за имоти „InvestShow” в Москва в в търговски комплекс „Тишинка”. Тази година интересът к изложението бе още по-голямо и стотици клиенти, интересуващи се от имотите в България посетиха „InvestShow”.

На вниманието на посетителите на щанда на BULGARIAN PROPERTIES бяха представени атрактивни предложения за покупка на чудесни вили, къщи и апартаменти във всички региони на България.

Посетителите на изложението се възползваха от възможността лично да общуват с мениджъри на компанията, а също така да се възползват от специалните намаления, резервирайки имот непосредствено на изложението.

BULGARIAN PROPERTIES ще участва в Международното изложение за имоти „International Property Show”

Информация за изложението
16-17 ноември 2012 година
XIX Международно изложение за имоти International Property Show
Торговско-изложбен комплекс „Тишинка”,
Адрес: гр. Москва, Тишински площад 1
16 ноември – 12:00 - 19:00 и 17 ноември – 11:00 - 19:00
Щанд на BULGARIAN PROPERTIES – 117.


  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване