BULGARIAN PROPERTIES на московското изложение „InvestShow”

2012-10-16

BULGARIAN PROPERTIES участва на изложението за имоти „InvestShow” в Москва в в търговски комплекс „Тишинка”. Тази година интересът к изложението бе още по-голямо и стотици клиенти, интересуващи се от имотите в България посетиха „InvestShow”.

На вниманието на посетителите на щанда на BULGARIAN PROPERTIES бяха представени атрактивни предложения за покупка на чудесни вили, къщи и апартаменти във всички региони на България.

Посетителите на изложението се възползваха от възможността лично да общуват с мениджъри на компанията, а също така да се възползват от специалните намаления, резервирайки имот непосредствено на изложението.

BULGARIAN PROPERTIES ще участва в Международното изложение за имоти „International Property Show”

Информация за изложението
16-17 ноември 2012 година
XIX Международно изложение за имоти International Property Show
Торговско-изложбен комплекс „Тишинка”,
Адрес: гр. Москва, Тишински площад 1
16 ноември – 12:00 - 19:00 и 17 ноември – 11:00 - 19:00
Щанд на BULGARIAN PROPERTIES – 117.


  прочети повече статии

Споделете
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114