Стартираме летния сезон с нов офис в Созопол!

2016-06-13   |  BULGARIAN PROPERTIES

Летният сезон започва и в крайбрежните градове и курорти вече кипи живот – туристи събират слънчеви лъчи по плажа, а някои дори вече се къпят в морето, любимите кафенета и ресторанти отварят врати, посрещайки топло първите посетители.

И ние в духа на започващото лято откриваме новия летен сезон с нов офис в Созопол!

Посетете ни на адрес: Созопол, ул. Одеса 22 - в центъра на новата част на Созопол, в непосредствена близост до плаж "Хармани" и основната крайбрежна улица с ресторанти и барове
Вижте офиса на картата

Телефони за връзка - 0882 817 494 и 056 828 449
Нашият консултант Димитър Вълканов ще ви предложи богатото ни портфолио от оферти в района

Офис Созопол, заедно с нашите офиси в Слънчев бряг и Варна, ни осигуряват пълно покритие на българското Черноморско крайбрежие, местни ресурси и експертиза, за да можем да поддържаме високо качество на обслужването и огромно разнообразие от имоти, отговарящи на всеки вкус и бюджет.

Заповядайте! Ще ви посрещнем в приятна обстановка, актуална информация за пазара и най-добрите оферти за недвижими имоти по Южното Черноморие!

Разгледайте нашите обяви от Созопол и района

Разгледайте нашите обяви по Южното Черноморие


  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Изгодни имоти в морските курорти
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване