Стартираме летния сезон с нов офис в Созопол!

2016-06-13

Летният сезон започва и в крайбрежните градове и курорти вече кипи живот – туристи събират слънчеви лъчи по плажа, а някои дори вече се къпят в морето, любимите кафенета и ресторанти отварят врати, посрещайки топло първите посетители.

И ние в духа на започващото лято откриваме новия летен сезон с нов офис в Созопол!

Посетете ни на адрес: Созопол, ул. Одеса 22 - в центъра на новата част на Созопол, в непосредствена близост до плаж "Хармани" и основната крайбрежна улица с ресторанти и барове
Вижте офиса на картата

Телефони за връзка - 0882 817 494 и 056 828 449
Нашият консултант Димитър Вълканов ще ви предложи богатото ни портфолио от оферти в района

Офис Созопол, заедно с нашите офиси в Слънчев бряг и Варна, ни осигуряват пълно покритие на българското Черноморско крайбрежие, местни ресурси и експертиза, за да можем да поддържаме високо качество на обслужването и огромно разнообразие от имоти, отговарящи на всеки вкус и бюджет.

Заповядайте! Ще ви посрещнем в приятна обстановка, актуална информация за пазара и най-добрите оферти за недвижими имоти по Южното Черноморие!

Разгледайте нашите обяви от Созопол и района

Разгледайте нашите обяви по Южното Черноморие


  прочети повече статии

Споделете
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114