Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES става на 20 години!

2023-03-09


През месец март точно преди 20 г. - в далечната 2003 г. - BULGARIAN PROPERTIES стартира своята дейност като една от първите имотни агенции, позиционирани в онлайн пространството със собствен уебсайт.

С помощта на интернет и тогавашните нови технологии още на старта успяхме да достигнем до огромна аудитория от чуждестранни купувачи, които и до днес се доверяват именно на BULGARIAN PROPERTIES, когато купуват или продават имоти в България.


През изминалите две десетилетия BULGARIAN PROPERTIES успя да се докаже като водещата имотна агенция със забележителни постижения в маркетинга, рекламата и продажбите на имоти в разнообразни региони и сегменти на пазара.

Достоверен и надежден източник на данни и анализи, уважаван партньор за широк кръг от участници на имотния пазар, носител на множество награди и отличия за постижения в областта на недвижимите имоти.

Бяхме и първите, които обърнаха сериозно внимание на пазара на жилища ново строителство и предложиха на инвеститорите и строителните предприемачи професионално партньорство за реализацията на техните обекти. В резултат, можем да се похвалим с множество напълно разпродадени от нас жилищни сгради и комплекси в София и страната и позициониране като водеща агенция в продажбата на имоти ново строителство.

В нашата дейност продължаваме да използваме най-новите технологии и съвременни похвати, но най-вече - не спираме да бъдем ваши коректни, почтени и доверени партньори в имотните сделки.

Благодарим на хилядите клиенти, приятели и партньори, които ни се довериха и които знаят, че когато става дума за имоти, ние сме точните хора, на които да се обадят.

Не спирайте да се допитвате до нас! Ние сме тук и ще бъдем тук, каквото и да се случва на пазара!

Честити 20, BULGARIAN PROPERTIES!




Ако искате да споделите нещо за работата с нас или да ни изпратите поздравления по повод нашата годишнина, напишете коментар на нашия сайт

Обявете имот за продажба с нас!


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване