Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Летният сезон започна - посетете ни в Слънчев бряг!

2015-05-26   |  Елена Ахмеджанова, Брокер офис Слънчев бряг

Българското Черноморско крайбрежие започва новия летен сезон и посреща своите гости с шума на морски вълни, ярко слънце и аромат на цъфтящи рози! В крайбрежните градове кипи живот – по зелените алеи в Слънчев бряг се разхождат велосипедисти, туристи събират слънчеви лъчи по плажа, а някои дори вече се къпят в морето. Любимите кафенета и ресторанти отварят врати, посрещайки топло първите за новия летен сезон посетители.

Офисът на BULGARIAN PROPERTIES в Слънчев бряг е готов за лятото! Ще Ви посрещнем с чаша ароматно кафе, ободряващ чай и най-добрите оферти за недвижими имоти по Черноморието!

Посетете ни на адрес: Слънчев бряг, комплекс Джой, офис 1 - срещу хотел Свежест. Телефони за връзка 0887 08 08 18, 0889 694 034.
Разгледайте нашите имоти за продажба и под наем в Слънчев бряг



Офис Слънчев бряг, заедно с нашите офиси в Бургас и Варна, ни осигуряват пълно покритие на българското Черноморско крайбрежие, местни ресурси и експертиза, за да можем да поддържаме високо качество на обслужването и огромно разнообразие от имоти, отговарящи на всеки вкус и бюджет.

Офисът ни се намира в центъра на Слънчев бряг, на главния булевард, точно срещу централната автогара. Нашите опитни консултанти в сферата на недвижимите имоти Стилиан Георгиев и Елена Ахмеджанова са изцяло на ваше разположение за организирането на огледи и покупко-продажби на ваканционни имоти. Те са страхотен екип и са сред най-добрите специалисти на компанията, притежават дългогодишен опит и се радват на отлични отзиви от страна на клиенти.

Адрес на офиса:
Комплекс Джой, офис 1, зад хотел Свежест
Мобилен тел.: 0889 694 034
Вижте офиса на картата

Разгледайте нашите имоти за продажба и под наем в Слънчев бряг

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване