14 години най-добрите имоти от BULGARIAN PROPERTIES!

2017-03-08

Днес, в деня на жената, който честитим на всички дами и им пожелаваме много успехи, щастие и радост, нашата компания също има повод за празник!

Навършват се 14 години от старта на нашата дейност в далечната вече 2003 г. За това време ние активно ви предлагаме обекти за продажба и под наем както в цяла България, така и вече и в чужбина!

През годините натрупахме безценен опит в сферата на имотитните услуги. Затвърдихме лидерската си позиция и висок професионализъм в бранша. Не спираме да се развиваме и подобряваме качеството на предлаганите услуги. Работим усърдно за да ви предложим най-изгодните оферти.

Скъпи колеги и партньори, пожелаваме ви здраве, професионален устрем, много продажби и успешно приключени сделки!

Честит рожден ден, BULGARIAN PROPERTIES!Вижте нашите имоти ново строителство в София


  прочети повече статии

Сподели
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Изпратете запитване