14 години най-добрите имоти от BULGARIAN PROPERTIES!

2017-03-08

Днес, в деня на жената, който честитим на всички дами и им пожелаваме много успехи, щастие и радост, нашата компания също има повод за празник!

Навършват се 14 години от старта на нашата дейност в далечната вече 2003 г. За това време ние активно ви предлагаме обекти за продажба и под наем както в цяла България, така и вече и в чужбина!

През годините натрупахме безценен опит в сферата на имотитните услуги. Затвърдихме лидерската си позиция и висок професионализъм в бранша. Не спираме да се развиваме и подобряваме качеството на предлаганите услуги. Работим усърдно за да ви предложим най-изгодните оферти.

Скъпи колеги и партньори, пожелаваме ви здраве, професионален устрем, много продажби и успешно приключени сделки!

Честит рожден ден, BULGARIAN PROPERTIES!Вижте нашите имоти ново строителство в София


  прочети повече статии

Споделете
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114