Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

XI-ти Годишни награди на BULGARIAN PROPERTIES

2018-12-20

На празнична церемония в гр. София по време на тържеството за 15-тата ни годишнина BULGARIAN PROPERTIES връчи XI-тите си Годишни награди за постигнати най-добри резултати.

Представяме ви победителите за 2018 г.!

БРОКЕР НА ГОДИНАТА

• Голямата награда "Брокер на годината" за 2018 г. за втора поредна година получи Магдалена Тошева от Централен офис, София за зашеметяващите резултати, които постигна в сферата на продажбите на имоти ново строителство.

Ето и останалите наградени:

• Призът в категорията "Най-голям брой продажби" за 2018 г. получи Централен офис, София. Активният пазар в столицата, както и упоритият и неуморен труд на всички брокери доведе до това напълно заслужено отличие.

• Грамота за „Най-голям брой продажби на регионален офис“ получи Офис Банско. Това е най-активният ни офис в страната и за пореден път е победител в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

• Наградата „Най-добър нов брокер” за 2018 г. беше присъдена на Роман Калов от Централен офис, София

• За "Най-добър нов офис" за 2018 г. беше обявен Офис Варна

• Отличие за "Най-голям брой продажби на луксозни имоти" получи Росен Станков от Централен офис, София

В категорията "Най-скъпа продажба" за 2018 г. победителите бяха разделени в следните подкатегории в различните пазарни сегменти:

Жилищни имоти

• Наградата за "Най-скъпа продажба на апартамент" за 2018 г. отиде при Емилия Емилова от Централния офис в София за продажбата на апартамент в София в кв. Лозенец.

• Грамота за "Най-скъпа продажба на ваканционен апартамент" за 2018 г. беше присъдена на Стилиян Георгиев от офис Слънчев бряг за продажба в Свети Влас.

Търговски имоти

• "Най-скъпа продажба на търговски имот - магазин" беше присъдена на Михаил Чобанов

• "Най-скъпа продажба на парцел" е реализирана от Джулия Тодорова, Централен офис София

• За "Най-скъп наем на офис" беше отличен Росен Станков

Отличия за 10 години стаж в компанията

Тези награди са традиция, която поставихме на 10-тата годишнина на BULGARIAN PROPERTIES и са едни от най-очакваните признания за всички наши дългогодишни колеги.

Тази година грамота по наш специален дизайн с формата на нотариален акт за 10 години в BULGARIAN PROPERTIES получиха старши консултантът Магдалена Тошева, главният редактор на сайта на BULGARIAN PROPERTIES Анна Хинова, както и уеб редакторът и мениджър клиенти Олга Котоман, които се присъединиха към екипа ни през 2008 г. и вече 10 години допринасят със своя труд и всеотдайност за успехите на компанията.

Честито на наградените!

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти щастлива и още по-успешна 2019 година!

Весели празници!


  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване