Имотни награди с подкрепата на BULGARIAN PROPERTIES

2016-02-26

Годишните награди на Imoti.net, на които BULGARIAN PROPERTIES е партньор, бяха връчени снощи на официална церемония в столичния хотел Арена ди Сердика.

Отличени бяха седем агенции и брокери в различни категории. Imoti.net инициира тези награди с цел отличаване на професионалистите в бранша. Каузата, зад която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша.

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за партньор на проекта като компания с безупречен имидж, която повече от 13 години поставя на първо място и непрекъснато работи за усъвършенстване и налагане на добрите практики в имотния бранш.

Изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова коментира наградите така: "Имотният пазар е в подем и именно сега е важно професионалистите в бранша да бъдат отличени и мотивирани да продължават да вършат работата си на високо ниво. Това ще помогне за устойчивото и положително развитие на имотния пазар като цяло".

Зам.-министърът на икономиката Любен Петров изтъкна ролята на пазара на недвижими имоти за икономиката на страната предвид силните му ръстове и оборота от сделките. Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова изрази надежда секторът да тръгне в положителна посока и некоректните практики да бъдат прекратени.

Вижте нашия репортаж:
  прочети повече статии

Сподели
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване