Имотни награди с подкрепата на BULGARIAN PROPERTIES

2016-02-26

Годишните награди на Imoti.net, на които BULGARIAN PROPERTIES е партньор, бяха връчени снощи на официална церемония в столичния хотел Арена ди Сердика.

Отличени бяха седем агенции и брокери в различни категории. Imoti.net инициира тези награди с цел отличаване на професионалистите в бранша. Каузата, зад която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша.

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за партньор на проекта като компания с безупречен имидж, която повече от 13 години поставя на първо място и непрекъснато работи за усъвършенстване и налагане на добрите практики в имотния бранш.

Изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова коментира наградите така: "Имотният пазар е в подем и именно сега е важно професионалистите в бранша да бъдат отличени и мотивирани да продължават да вършат работата си на високо ниво. Това ще помогне за устойчивото и положително развитие на имотния пазар като цяло".

Зам.-министърът на икономиката Любен Петров изтъкна ролята на пазара на недвижими имоти за икономиката на страната предвид силните му ръстове и оборота от сделките. Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова изрази надежда секторът да тръгне в положителна посока и некоректните практики да бъдат прекратени.

Вижте нашия репортаж:
  прочети повече статии

Споделете
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114