Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Как да разпознаем професионалните брокери и какви качества притежават те? (Видео)

2017-04-05   |  investor.bg

Материал на investor.bg

Гост в рубриката "Доверен брокер" е Полина Стойкова, изпълнителен директор на компанията BULGARIAN PROPERTIES, която получи наградата на потребителите на вторите „Годишни награди на Imoti.net“ за 2016 г.

Тя коментира как се разпознават и задържат професионалистите в бранша, кои са практиките на брокерите, които успяват да спечелят един клиент, доколко е важно човешкото отношение и искрената заинтересованост на брокера към клиента и кои са най-важните качества на един добър брокер.

Вижте интервюто:



Вижте възможностите за кариерно развитие при нас


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване