Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Комплекс Модера Резидънс е напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES

2020-11-17   |  BULGARIAN PROPERTIES


Модера Резидънс е затворен комплекс в София, кв. Витоша, който се състои от 247 апартамента в 3 сгради. Комплексът беше завършен и въведен в експлоатация през 2020 г.

А в началото на месец ноември 2020 г. той беше напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES, след като и за последните налични жилища успяхме да намерим купувачи.

Така сега, в края на тази нелека година, имаме удоволствието да се похвалим с един напълно реализиран и изключително успешен проект, който се превърна в емблема на новото строителство в София.

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за ексклузивен партньор на проекта още на неговия старт и участваше като консултант от етапа на проектирането му, разработването на цялостната концепция и ценообразуването на отделните жилищни единици. Това беше от ключово значение за успеха на проекта, тъй като допринесохме със специфичното ни know-how и с пазарните данни, с които разполагаме.

Последва разработването на маркетинговата и рекламна стратегия и реализацията на мащабна рекламна кампания в разнообразни канали, сред които собствения сайт на BULGARIAN PROPERTIES, който е сайт номер 1 за имоти в България.

Осигурихме на Модера Резидънс представяне пред нашата собствена база от над 500 000 клиента, някои от които живеещи в чужбина и достигнахме до точните купувачи за този проект - бързо, ефективно и без излишни разходи за инвеститора. Всичко, което направихме, беше включено в договореното с инвеститора комисионно възнаграждение, което гарантираше едно - че ще работим за постигане на резултат, а именно реализация на продажби.

Ние бяхме ексклузивен агент по продажбите в Модера Резидънс и се погрижихме да изградим отличен имидж на комплекса, да предоставим най-доброто обслужване с внимание към всеки клиент, да имаме на разположение отговорен консултант за срещи, огледи, консултации и подкрепа във важния избор на нов дом.

Като водеща агенция ние разполагаме с отлично обучени и опитни консултанти, които с готовност се посвещават на всеки наш ексклузивен обект. Те знаят как да подходят с клиентите и да заслужат тяхното доверие.

Ето например какво споделя Васил Чобанов от София за водещия консултант по продажбите в Модера Резидънс Росен Станков: "В търсенето си на ново жилище се сблъсках с много брокери, но нито един от тях не се доближи до Росен. Първото нещо, с което той ме впечатли беше неговият професионализъм и грижата, която той влага в работата си. Чувствах се като единствения му клиент, той беше на разположение по всяко време и винаги отговаряше на моите въпроси мигновенно. По време на посещенията ни на обекта, Росен демонстрира дълбоки знания относно всеки един архитектурен аспект на сградата. За мен беше истинско удоволствие да работя с него."

За да направим представянето на комплекса още по-професионално и вълнуващо, включихме и новите технологии. Заснемахме всяка фаза от неговия напредък с дрон, правихме видео, споделяхме всичко в социалните мрежи в нашите фирмени и в собствените профили на комплекса, които изградихме и поддържаме.

Добавихме и виртуална реалност, като заснехме 360-градусови турове на комплекса.

Модера Резидънс се превърна в истински хит на пазара, с две поредни годишни отличия за най-продаван комплекс в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

Резултатът от цялата тази дейност е налице - напълно разпродаден комплекс, доволни клиенти и истински успешна реализация.

Вижте във видеото още за това как работим ние и ни доверете Вашия проект!
Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!





Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!

Продайте имот с BULGARIAN PROPERTIES


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване