Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES с награди за най-добра реклама и най-динамично развитие през 2020 г.

2021-07-09   |  BULGARIAN PROPERTIES

На официална церемония в Sofia Event Center Imoti.net връчиха традиционните си годишни награди.



🥇 BULGARIAN PROPERTIES за поредна година получи отличия за постигнатите резултати - този път за Най-динамично развиваща се компания за 2020 г. и за Най-добра реклама на имот за кампанията, която направихме за ексклузивния ни комплекс Park View Residence.



Изключително сме горди, че именно в трудната и предизвикателна 2020 г. успяхме да постигнем такива внушителни резултати и да затвърдим лидерската си позиция. Реклама и развитие - това са основните неща, в които влагаме огромен ентусиазъм, средства и време и се радваме, че те са видими и оценени.



Наградата за Най-динамично развиваща се компания получи лично основателят и собственик на BULGARIAN PROPERTIES Михаил Чобанов. Той каза, че след няколко поредни години, в които печелехме награди в отделните категории за Агенция, Сайт и Брокер на годината, за нас е чест да приемем награда, която съчетава всички тези неща и още повече в година като 2020 г., която ни изправи пред такива големи предизвикателства.



Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES получи наградата за Най-добра реклама на имот. Тя сподели, че за нея е особено вълнуващo да приеме тази награда. Не само защото рекламата е в нейните отговорности и компетенции, но и защото рекламата е отличителната черта на компанията, нещо, което BULGARIAN PROPERTIES прави мащабно и забележимо и което винаги е било наш приоритет.

"Park View Residence е проект, който ни даде възможност да се развихрим и да покажем на какво сме способни. Бюджетите, които влагаме в реклама, са значителни и са изцяло за наша сметка и затова ние намираме най-подходящите и ефективни начини да ги влагаме така, че да водят до резултати. И така можем да се похвалим с напълно разпродаден комплекс от две фази и близо 450 апартамента."

Полина Стойкова допълни, че рекламата е само един от компонентите, които водят до успешната реализация на даден обект. Останалите важни неща са консултирането в разработването на проекта и неговото ценообразуване, в което дейно участие взима лично Михаил Чобанов като опитен предприемач и инвеститор в собствени жилищни проекти, важен е и екипът от професионални брокери, ръководени от другия съдружник в компанията Виктор Вучелийски и следпродажбеното обслужване до предаването на владението на новия собственик, което сме поверили на Невена Георгиева.

"Така ние постигаме най-важното - а именно щастливи купувачи, които са доволни с избора си на нов дом и с подкрепата, която им даваме по време на целия процес".

Вижте подробно за комплекс Park View Residence, в който има последни два налични мезонета за продажба

Вижте още успешно реализирани от нас обекти

Обявете имот за продажба или под наем с нас




  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване