Нов централен офис на BULGARIAN PROPERTIES

2017-08-24

Уважаеми клиенти,

С вълнение и радост искаме да ви съобщим, че централният офис на BULGARIAN PROPERTIES в София се мести на нов адрес!

След точно 12 години, в които преживяхме и научихме много, развихме компанията, постигнахме най-големите си успехи, а също така пораснахме и поставихме основата за бъдещото ни развитие, е време за промяна!

Новият ни офис се намира точно на изхода на метростанция "Джеймс Баучер" в кв. Лозенец и е с адрес ул. Златен рог 22.

Простира се на площ от над 500 кв.м. на 3-ти и 4-ти етаж в представителна офис сграда. Това ни дава възможност да се разширим и да организираме по удобен начин работата на различните отдели на компанията, за да можем да ви предоставяме най-добрите имоти в цяла България, подобаващо качество на обслужването и всички съпътстващи услуги.

Новият ни офис е готов и от днес вече ви посрещаме в него. Така сме по-близо до вас и ще предоставим по-качествена среда за вашите имотни решения.

Контакти на централния офис на BULGARIAN PROPERTIES:
Адрес: гр. София, ул. Златен рог 22
Тел: 02 9 11 50
Емейл: Изпратете ни запитване
Skype: bulgarianproperties.bg
Пишете ни във Facebook

Вижте офиса на картата

Очакваме ви!

Екипът на BULGARIAN PROPERITES

  прочети повече статии

Сподели
Изгодни имоти в морските курорти
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване