Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Заповядайте в новия ни офис в гр. Бургас!

2019-06-12   |  BULGARIAN PROPERTIES

Следвайки стратегия за присъствие със собствени офиси във всички големи градове и курорти в страната, с най-голямо удоволствие бихме искали да ви съобщим, че открихме нов офис в гр. Бургас.

Той се намира в модерна офис сграда в кв. Лазур с адрес:

ул. Адам Мицкевич 5, вх. Б, ет. 2, офис 2 - точно над клона на БАКБ
Вижте офиса на картата
Тел: 056 828 449

Нашите регионални мениджъри Елена Макреева и Димитър Вълканов, както и опитните ни консултанти ще ви съдействат за покупкa, продажба или наем на имот в Бургас и населените места в Бургаска област.

Заповядайте! Ще ви посрещнем в приятна обстановка и ще се постараем да получите отличен съвет и пълно съдействие според вашите имотни въпроси.

А ако сте опитен брокер на недвижими имоти и бихте искали да се присъедините към екипа на реномирана компания с доказано присъствие на пазара, кандидатствайте за работа при нас тук или се обадете на тел: 0886 033 033


Вижте нашите оферти в района на Бургас

Продайте с нас имот в района на Бургас - на български и чуждестранни клиенти!

Вижте и другите ни офиси в страната

  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване