Заповядайте в новия ни офис в София в кв. Бъкстон!

2016-06-29

С най-голямо удоволствие ви каним да ползвате услугите на най-новия ни офис в София!

Той се намира на изключително комуникативно място на границата между кварталите Бъкстон и Манастирски ливади на бул. Братя Бъкстон.

Адресът е бул. Братя Бъкстон 31А - партерен офис до вход Б на кооперация “Ирис“.

С това ние разширяваме покритието си в южните райони на София, за да сме по-близо до всички вас, които активно търсите да закупите, продадете или наемете имот.

Заедно с Централния ни офис в Лозенец и нашите офиси на бул. България , бул. Витоша и ул. Цар Асен, разширяваме своето покритие в най-предпочитаните южни квартали на столицата, за да можем да поддържаме близък контакт с нашите клиенти и голямо разнообразие от имоти за продажба и под наем.

Купувате или продавате, обадете ни се!

Офис Бъкстон:
Бул. Братя Бъкстон 31А - кооперация „Ирис“, партер
Тел: 02 425 68 61
Имейл: Изпратете запитване
Вижте на картата

Имате имот за продажба в района на Бъкстон, Манастирски ливади или в други части на София?
Обявете го при нас!

Вижте всички оферти на Офис Бъкстон

Вижте нашите обяви от южните квартали на София

Вижте нашите топ оферти в София

За изминалите повече от 13 години BULGARIAN PROPERTIES се утвърди като безспорен лидер на пазара на жилищни и ваканционни имоти в България с хиляди реализирани продажби на български и чуждестранни купувачи. Не престанахме да се развиваме и да инвестираме в нови офиси в страната и чужбина, в технологии, обучения и квалификации на нашите консултанти и към момента предлагаме имоти в цяла България и в чужбина! Стараем се да бъдем максимално полезни за всички пазарни участници, като подаваме точна информация за тенденциите и осигуряваме най-добрите оферти на пазара!


  прочети повече статии

Споделете
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114