Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Калин Чернев е новият Регионален мениджър на BULGARIAN PROPERTIES за Варна

2018-07-09

Той поема това предизвикателство след дълги години опит в сферата на недвижимите имоти, включително и като част от екипа на BULGARIAN PROPERTIES в периода 2004 - 2006 г.

В качеството си на Регионален мениджър Калин ще бъде пряк ръководител на офиса на компанията в гр. Варна и представител на висшето ръководство на местно ниво. Той ще е ангажиран с разрастването на бизнеса в региона, поддържането и обогатяването на портфолиото от градски и ваканционни имоти, наемането, управлението и развитието на консултантите, съдействието за успешното сключване и приключване на сделките и всичко необходимо за поддържане на процесите и предоставяне на отлично ниво на обслужване на клиентите на BULGARIAN PROPERTIES.

Калин Чернев ще има ключова роля за изпълнението на амбициозния план за развитие на компанията, която винаги е имала солидни позиции във Варна и в курортите по Северното Черноморие. Това е едно ново начало за BULGARIAN PROPERTIES и за него като професионалист с дългогодишен опит и редица постигнати успехи. Той ще работи съвместно с висшия мениджмънт в София, с Регионалния ни мениджър за морските курорти и със своя екип на място, като ще има водеща роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на дейността ни в региона.

Образование и предишен опит

Калин притежава висше образование от ВСУ "Черноризец Храбър" със специалност "Социална психология".

През 2004 г., когато Калин за първи път се присъединява към BULGARIAN PROPERTIES, той отговаря за сделки с ваканционни и селски имоти и работи основно с чуждестранни клиенти.

През 2005 г. става управител на новооткрития по това време офис на BULGARIAN PROPERTIES в к.к. Златни пясъци, а през 2006 г. се премества и поема офиса на компанията на бул. "Сливница" в гр. Варна.

От 2007 до 2018 г. развива самостоятелен бизнес в сферата на недвижимите имоти, работейки успешно с местни и чуждестранни клиенти.

Калин е от този тип хора, които дават максимума от себе си и предоставят индивидуално отношение към всеки клиент. Той се стреми да сключва всяка сделка на принципа "печеля-печелиш", тъй като вярва, че само когато всички страни са удовлетворени, бизнесът е устойчив и се изграждат трайни отношения с клиенти и партньори.

Пожелаваме му успех!

Вижте всички оферти на Калин Чернев

Вижте нашите топ оферти ново строителство във Варна

Топ оферти в морските курорти по Северното Черноморие

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване