Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Добре дошли на обновения сайт на BULGARIAN PROPERTIES!

2019-07-09

Още по-модерни, по-удобни и по-интерактивни! Това сме ние - BULGARIAN PROPERTIES - и се радваме да ви приветстваме с добре дошли на обновения ни сайт!

BULGARIAN PROPERTIES е доказано име с безупречна репутация в сферата на недвижимите имоти. На пазара сме повече от 15 години, успешно преминавайки през всички етапи на неговото развитие и познавайки в детайли цялата му история и съвременни тенденции.

Нашите услуги се ползват от клиенти от целия свят. Затова предлагаме обслужване в съответствие със световните стандарти и най-иновативните технологии в сферата на недвижимите имоти.

Носители сме на отличието Агенция на годината и сме твърдо решени да продължаваме да защитаваме тази титла.

Познавайки вашите желания и нужди и съчетавайки ги с най-съвременни уеб-технологии, създадохме изцяло обновена визия и функционалности на нашия сайт, които ще ви дадат качествено ново изживяване за търсене и преглед на многобройните оферти за продажба и под наем на атрактивни имоти, достъпни на нашия сайт.

Mobile first дизайн концепцията и нашата високоскоростна облачна инфраструктура оптимизират съдържанието за оптимално показване и максимално бързо зареждане, независимо от вида на вашето устройство - смартфон, таблет или компютър.

Разглеждайте нашите актуални оферти в удобно време, където и да се намирате, задавайте ни въпроси по предпочитан от вас канал за комуникация и заедно с нас бъдете в крак с най-новите тенденции на имотния пазар в България!

Купувайте, продавайте, наемайте и отдавайте имоти с нас - лесно, приятно и сигурно!

WWW.BULGARIANPROPERTIES.BG




  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване