Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Онлайн услуги на BULGARIAN PROPERTIES

2022-03-22   |  BULGARIAN PROPERTIES

През последните години се научихме да ползваме новите технологии, като ги интегрираме в дейността си, за да направим обслужването в сферата на недвижимите имоти още по-добро, удобно и ефективно. Възползвайте се от възможностите на съвременните технологии с нас - най-динамично развиваща се имотна компания!

BULGARIAN PROPERTIES ви предлага следните онлайн услуги:

🔵 Регистрирайте се на нашия сайт, за да следите отблизо пазара - нови оферти по ваши критерии, промяна в цените на избрани от вас имоти, актуални пазарни тенденции, ценова статистика и експертни съвети, както и много други полезни услуги, достъпни на всички ваши устройства.

🔵 Посетете имоти в София и цялата страна с нашите виртуални 360-градусови турове! Пренесете се в уникалната атмосфера на всеки един имот, който заснемаме в пълен детайл!

🔵 Организирайте си онлайн оглед с 🎥 видео връзка по Viber или Skype! Свържете се с отговорния брокер за харесания от вас имот, за да фиксирате ден и час за виртуална среща.

🔵 🎥 Разгледайте имоти със заснет от нас видеоклип. Ще видите отблизо интериора, обзавеждането, степен на завършеност, както и гледките, които се откриват от имота. Снимаме клипове и с дрон, за да покажем напредъка на строителството на сградите ново строителство.
Абонирайте се за нашия YouTube канал

🔵 Заплащайте депозити за имоти, както и за нашите услуги онлайн - с карта 💳 чрез нашия виртуален ПОС терминал през системата на БОРИКА, чрез PayPal или банков превод с онлайн банкиране

ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТИ:

🔵 Проверете колко струва вашият имот сега - получавате веднага на посочения от вас имейл адрес онлайн оценка, напълно безплатно и без ангажименти!

🔵 Обявете имот за продажба или под наем с нас

BULGARIAN PROPERTIES - Българските имоти!


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване