Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Неработни дни на Централния офис на BULGARIAN PROPERTIES за Великден

2012-04-12   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

Тъй като наближава един от най-светлите християнски празници - Великден - екипът на BULGARIAN PROPERTIES информира своите клиенти и партньори, че по време на официалните почивни дни за страната от 13-ти до 16-ти април централният офис на компанията ще бъде затворен.

В случай че искате да се свържете с нас по време на празниците, можете да се обаждате на тел. 02 9 11 50 или да се свързвате с нашите регионални офиси, които биха могли да организират среща или оглед при предварителна уговорка. Ще се опитаме да бъдем максимално полезни и по време на почивните дни.

Ако желаете да си уговорите среща с нас или да организирате оглед след празниците, ще се радваме да ни пишете или да ни се обадите!

Весели празници!

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване