Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Честит професионален празник, колеги!

2015-10-30   |  BULGARIAN PROPERTIES

На 30 октомври отбелязваме Професионалния празник на брокерите и агентите за недвижими имоти в България. Като водеща агенция с дългогодишен опит в имотния сектор в България и чужбина BULGARIAN PROPERTIES от сърце честити празника на всички колеги и партньори.

В контекста на постоянно променящите се пазарни особености и динамична бизнес среда е изключително важно да се стимулират добрите практики и висок стандарт на работа в сферата на недвижимите имоти. В тази връзка за нас е привилегия и чест да работим с най-добрите специалисти в имотната сфера, благодарение на които сме утвърдили и поддържаме изключително висок стандарт на работа, базиран на най-добрите световни практики.

Скъпи колеги, пожелаваме ви здраве, професионален устрем, много продажби и успешно приключени сделки!

Честит празник!

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване