Честит професионален празник, колеги!

2015-10-30   |  BULGARIAN PROPERTIES

На 30 октомври отбелязваме Професионалния празник на брокерите и агентите за недвижими имоти в България. Като водеща агенция с дългогодишен опит в имотния сектор в България и чужбина BULGARIAN PROPERTIES от сърце честити празника на всички колеги и партньори.

В контекста на постоянно променящите се пазарни особености и динамична бизнес среда е изключително важно да се стимулират добрите практики и висок стандарт на работа в сферата на недвижимите имоти. В тази връзка за нас е привилегия и чест да работим с най-добрите специалисти в имотната сфера, благодарение на които сме утвърдили и поддържаме изключително висок стандарт на работа, базиран на най-добрите световни практики.

Скъпи колеги, пожелаваме ви здраве, професионален устрем, много продажби и успешно приключени сделки!

Честит празник!

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване