Честит професионален празник, колеги!

2015-10-30

На 30 октомври отбелязваме Професионалния празник на брокерите и агентите за недвижими имоти в България. Като водеща агенция с дългогодишен опит в имотния сектор в България и чужбина BULGARIAN PROPERTIES от сърце честити празника на всички колеги и партньори.

В контекста на постоянно променящите се пазарни особености и динамична бизнес среда е изключително важно да се стимулират добрите практики и висок стандарт на работа в сферата на недвижимите имоти. В тази връзка за нас е привилегия и чест да работим с най-добрите специалисти в имотната сфера, благодарение на които сме утвърдили и поддържаме изключително висок стандарт на работа, базиран на най-добрите световни практики.

Скъпи колеги, пожелаваме ви здраве, професионален устрем, много продажби и успешно приключени сделки!

Честит празник!

  прочети повече статии

Споделете
Нова вълна морски оферти за Лято'2019!
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114