Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES се събра в София

2022-06-08   |  BULGARIAN PROPERTIES


Екипът на BULGARIAN PROPERTIES се събра, за да направи цялостна равносметка на постигнатото през последните години!

На срещата в София участваха Михаил Чобанов, Полина Стойкова, Виктор Вучелийски - собственици на BULGARIAN PROPERTIES, както и екипа на компанията от цялата страна.


Пред емблематичната първа сграда на комплекс Vitosha View

Направихме обзор на завършените и вече напълно разпродадени от нас обекти, както и мащабните проекти ново строителство, които сега стартират и които имаме честта да ни бъдат възложени ексклузивно за маркетинг и продажби.


На фона на брандираната от нас ограда на комплекс AURA

След това направихме обиколка на обекти ново строителство в София - градът, в чието развитие участваме активно, като ви предлагаме най-доброто от жилищния пазар!

BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбата на имоти ново строителство!

Доверете и своя проект ново строителство на нас! Ние знаем как да го реализираме успешно и участваме активно до последния наличен имот за продажба!

Обявете имот за продажба тук



Разгледайте нашите оферти ново стротелство в София

  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване