Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Весели празници от BULGARIAN PROPERTIES

2022-12-22   |  BULGARIAN PROPERTIES

Изпращаме 2022 г. с радост и удовлетворение, че за поредна година успяхме да останем високо над всичко, верни на мисията да ви осигуряваме най-доброто от имотния пазар в цялата страна, да сбъдваме мечтите ви за нов дом и да помагаме в изпълнението на вашите имотни планове.

Навлизаме в 20-тата година от основаването на BULGARIAN PROPERTIES с гордост от извървяния път и с оптимизъм за всичко, което ни предстои!

Вярваме, че ще запазим и ще умножим постигнатите успехи и високи стандарти, защото сме стъпили върху здрава основа, изградена от професионализъм, отлично обслужване и лично отношение към всеки от вас. Към това добавяме търпение, коректност, отзивчивост и бързина и получаваме същината на това, което е BULGARIAN PROPERTIES – един страхотен екип от хора, които винаги поставят вашите интереси на първо място и не спират да се грижат за безпроблемното протичане на всяка сделка.

Да вдигнем тост за празниците, за новата година и за всичко добро, което ще посрещнем с усмивка, както и за всички предизвикателства, които ще преодолеем с лекота

Весела Коледа!

Искрено Ваши,
Екипът на BULGARIAN PROPERTIES


————————————————————

❗ Уважаеми клиенти, дните между 24-ти и 28-ми декември, както и 31.12 - 2.01.2023 ще бъдат почивни за нашите офиси.
На 29-ти и 30-ти декември ще работим с намалено работно време и само по предварителен график с уговорени срещи. Оставаме на разположение за консултации по неотложни въпроси.

Можете да държите връзка с нас по имейл, телефон или в социалните мрежи. Контактите на брокерите са във всяка оферта на сайта.
Отваряме обратно в нормален работен режим на 3.01.2023 г.


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване