Започна гласуването на потребителите за Годишните награди 2015 на Imoti.net

2016-01-18   |  www.investor.bg, 18.01.2016

От днес, 18 януари, започва гласуването за „Агенция за недвижими имоти на годината – награда на потребителите“ – една от категориите в първото издание на конкурса "Годишни награди на Imoti.net 2015“.

Гласувайте за своята любима агенция тук

Гласуването е до 28 януари, а един от гласувалите ще спечели награда фотоапарат.

За участие в конкурса "Годишни награди на imoti.net" вече се регистрираха над 100 агенции. Въпреки че най-висока активност отчетоха агенциите в София, голяма част от кандидатстващите са базирани в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната.

Церемонията по награждаване на победителите ще се проведе в края на февруари.

Останалите категории, в които се състезават кандидатите, са: Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми. Те ще получат оценка от експертното жури на конкурса, като процесът по оценяване ще започне в началото на февруари.

За проекта Годишни награди на Imoti.net

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Консултанти на проекта са BULGARIAN PROPERTIES и УНСС. Генерален спонсор е Банка ДСК.

Дайте своя глас за агенция за недвижими имоти на годината и да спечелите фотоапарат SONY  прочети повече статии

Сподели
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още
Изгодни имоти в морските курорти
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване