Коментари на наши клиенти

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 280 коментара

От Игольникова Людмила Ивановна от Санкт-Петербург, изпратено на 04 Декември 2013
Уважаеми служители на компания BULGARIAN PROPERTIES! Искате да изразим искрени благодарности в световната мрежа за вашето отношението към руснаците, които са решили да направят най-важната постъпка - покупка на имот в България! Цяла година, ние двама пенсионери инвалиди търсихме къща в България. Търсихме внимателно в интернет. Нас ни интересуваха и малки студия, и особено евтини селски къщи. Разгледахме огромен брой сайтове, но само след няколко дни разбрахме, че най-отзивчиви, компетентни и отговорни са сътрудниците на вашата компания. Безкрайно благодарни сме на младите мениджъри - Таньо Иванов, Мирослав Караколев, Стилиан Георгиев, които отговориха на всички наши запитвания много уважително, бързо, подробно, прилагайки максимум усилия, за да ни помогнат в търсенето.
Те ни представяха офертите без преувеличаване, с удоволствие ни съветваха или, обратно, не ни препоръчваха определени имоти. Много ни зарадва секцията "Полезна информация". Тези материали са много полезни за "начинаещите" купувачи. Тук има и съвети на юристи, документи, новини от законодателството на България, и дори цени на стоките и услугите в България. Сега много руснаци се стремят да купят имот и да живеят или почиват в България и на всички, с които ние общуване, препоръчваме да работят с най-надеждните посредници – с вас! Сега и ние след като закупихме малко студио, решихме да потърсим селска къща до планина или гора и се обърнахме именно към вас. Доброто представяне на фирмата е резултат на компетентно управление! Аз не познавам генералния директор на компанията, но познавам Никола Стоянов (в интернет) и изразявам специална благодарност към него за добре организираните, всестранните дейности на фирмата! Пожелавам на всички сътрудници на BULGARIAN PROPERTIES успехи в работата, добра печалба и повече доволни клиенти!

Поздрави,
Професор Иголникова Людмила Ивановна

Всички коментари от клиенти (280)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още

Изпратете запитване

Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас: