Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

456
Игольникова Людмила Ивановна
Санкт-Петербург, 04 Декември 2013
Уважаеми служители на компания BULGARIAN PROPERTIES! Искате да изразим искрени благодарности в световната мрежа за вашето отношението към руснаците, които са решили да направят най-важната постъпка - покупка на имот в България! Цяла година, ние двама пенсионери инвалиди търсихме къща в България. Търсихме внимателно в интернет. Нас ни интересуваха и малки студия, и особено евтини селски къщи. Разгледахме огромен брой сайтове, но само след няколко дни разбрахме, че най-отзивчиви, компетентни и отговорни са сътрудниците на вашата компания. Безкрайно благодарни сме на младите мениджъри - Таньо Иванов, Мирослав Караколев, Стилиан Георгиев, които отговориха на всички наши запитвания много уважително, бързо, подробно, прилагайки максимум усилия, за да ни помогнат в търсенето.
Те ни представяха офертите без преувеличаване, с удоволствие ни съветваха или, обратно, не ни препоръчваха определени имоти. Много ни зарадва секцията "Полезна информация". Тези материали са много полезни за "начинаещите" купувачи. Тук има и съвети на юристи, документи, новини от законодателството на България, и дори цени на стоките и услугите в България. Сега много руснаци се стремят да купят имот и да живеят или почиват в България и на всички, с които ние общуване, препоръчваме да работят с най-надеждните посредници – с вас! Сега и ние след като закупихме малко студио, решихме да потърсим селска къща до планина или гора и се обърнахме именно към вас. Доброто представяне на фирмата е резултат на компетентно управление! Аз не познавам генералния директор на компанията, но познавам Никола Стоянов (в интернет) и изразявам специална благодарност към него за добре организираните, всестранните дейности на фирмата! Пожелавам на всички сътрудници на BULGARIAN PROPERTIES успехи в работата, добра печалба и повече доволни клиенти!

Поздрави,
Професор Иголникова Людмила Ивановна
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване