Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

455
Тери и Мила
Англия & Украйна, 31 Май 2014
Ние искрено препоръчваме BULGARIAN PROPERTIES. Ние разбрахме, че те работят професионално, както преди, така и след покупката на нашия имот.

За нас, осем месеца след покупката на нашия дом, те все още са първи, към които ние можем да се обърнем за всякаква важна информация, от която ние се нуждаем, като, например, намиране на лекар или регистрация на кола и т.н.

От нашия опит можем да кажем, че те могат да помогнат по всички въпроси, свързани с пребиваването в България, и ако те не знаят отговорите, те ще ви свържат с някой, който може да свърши това. Това е голямо удобство, когато живеете в чужда страна. Те са като партньор, на който можеш да разчиташ на 100%.

Искаме да изразим особени благодарности на Сергей Пеловски от централния офис в София и на Стефан Филаретов от Видинския офис, който отдели от личното си време и дойде с нас в офиса на електроразпределителната компания и в отдел Миграция за нашите лични карти. Тези услуги са извън неговите служебни отговорности, но той ни помогна, за което ние сме му много благодарни.

Много благодарим за всичко!
Тери и Мила
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване