Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

452
Тошева
София кв.Суходол, 18 Юли 2015
Уважаеми господа,
възложила съм за продажба наследствен имот, находящ се в землището на квартал Суходол СОФИЯ. Ваш брокер /Стефан Абанозов/ посети и засне имота. Благодаря за разбирането от негова страна, тъй като исках имота да се заснеме дискретно. Изгледах вашия филм и разбрах, че съм попаднала случайно на изключителна фирма с много добър мениджърски екип и стройна структура. Вашите брокери подхождат с разбиране както към продавачите, така и към купувачите, а едновременно с това и рекламирате БЪЛГАРИЯ, като държава с природни дадености и икономичаски подем! МНОГОСТРАННОТО комплектоване на услугатa - предлагане на имоти, ремонтиране, оборудване и сбъдване на мечти ВИ ПРАВИ просперираща фирма не само на имотния пазар, но и на туристическия продукт! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!
НЕ сгреших когато ВИ ОТКРИХ В ИНТЕРНЕТ - ПРОСТРАНСТВОТО и ВИ ДОВЕРИХ продажбата на наследствената къща! Имате прекрасен колектив и мениджърски екип!
ПОЗДРАВИ
ТОШЕВА
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване