Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

453
Лейла
Москва, 10 Юли 2016
Много благодарим на Bulgarian Properties за свършената работа! Щастливи сме, че се обърнахме към вас. Вие поехте всички наши притеснения, а на нас ни остана само да се радваме на прекрасните резултати. От самото начало на процеса на покупка до финализиране на сделката, общувахме с отлични професионалисти и прекрасни хора. Искаме да изразим симпатиите и специалните си благодарности на Мирослав Караколев, за способността му да организира и ясно да планира работата си, да намира компромис, за проявеното търпение и лоялност. Само неговото участие и подкрепа ни помогнаха да осъществим замисленото!
Първият ни досег с вашата компания се проведе в московския офис, така че бихме искали да благодарим на Татяна Олейник. Разичтаме на вашата помощ в бъдеще!
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване