Коментари на наши клиенти - страница 4

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 285 коментара

От Кръстанка от Пазарджик, изпратено на 24 Юли 2019
Имаме покупки от Балгериан Пропъртис на жилища с помоща на брокер Росен Станков, който се доказа, като голям професионалист и винаги се обръщаме за съвет към него. Благодаря на компанията в която работят доказани професионалисти в областа на пазара на имотите.

От Мартин Костов от София, изпратено на 19 Юли 2019
Благодаря на Росен Станков за съвместната работа и бързо сключената сделка! Препоръчвам го като ерудиран и отдаден на работата си специалист.

От PS Investment OOD от София, изпратено на 18 Юли 2019
Росен Станков е истински професионалист! Най-добрия в професията си от всички агенти , с които сме работили !

От Искрен Илиев от Шумен, изпратено на 18 Юли 2019
Много сме доволни от услугите на Росен Станков. Коректна и бърза комуникация, разрешаване на проблемите с разбиране и търпение.


От Васил Чобанов от София, изпратено на 18 Юли 2019
В търсенето си на ново жилище се сблъсках с много брокери, но нито един от тях не се доближи до Росен. Първото нещо, с което той ме впечатли беше неговият професионализъм и грижата, която той влага в работата си. Чувствах се като единствения му клиент, той беше на разположение по всяко време и винаги отговаряше на моите въпроси мигновенно. По време на посещенията ни на обекти, Росен демонстрира дълбоки знания относно всеки един архитектурен аспект на сградата. За мен беше истинско удоволствие да работя с него.

<< 1 2 34 5 6 7 8>>
Всички коментари от клиенти (285)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване