Коментари на наши клиенти - страница 4

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 275 коментара

От Маргарита Станкова от Добрич, изпратено на 07 Юни 2019
Здравейте!
С настоящето изказвам прекрасните си впечатления от регионален мениджър Калин Чернев офис Варна. От първия ни контакт, с молба от моя страна да ми предложи апартамент при определени изисквания и финансови параметри, огледа, подготовка на документи и финализиране на сделката ме впечатли с търпение, отзивчивост и съпричастност.

Изказвам благодарност и поздравления на г-н Чернев и Ви уверявям, че в негово лице офис Варна има достоен и авторитетен представител. Желая му здраве и много успехи!

Маргарита Станкова
гр.Добрич

От Урс от Швейцария, изпратено на 26 Март 2019
Поздравления за BULGARIAN PROPERTIES, архитектурно студио Гениг и Аргогруп за превъзходния проект Vitosha View!
Особено много ми харесва съвременната архитекрурна визия на комплекса и съм изключително доволен, че строителството е изпълнено едно към едно спрямо планираното.
След посещението ми през месец март мога със задоволство да споделя, че перфектно планираният и много добре обмислен функционален дизайн е изпълнен с най-качествените материали.

Много благодаря!
Урс, Швейцария

От Магдалена Миланова-Марбах от Турги, Швейцария, изпратено на 18 Март 2019
Реших да споделя с останалите клиенти, а и бъдещи такива на агенцията “Бългериън пропертис“, огромното си задоволство от последното ми посещение на жилището ми в завършената сграда “А“ на комплекса “Витоша Вю“.
На първо място ще подчертая, че качеството на извършеното строителство е на много високо ниво, ниво, което рядко се среща в България въобще!
Впечатлява доброто разпределение и изграждане на всички видове инсталации - давам пример с климатиците, които ще се намират над вратите, а не просто набиващо се на някоя стена.
Дограмата е висококачествена, терасите са прецизно изпълнени.
И трите готови сгради, като цяло са с много красиви фасади! С изключително позитивен ефект е идеята външните тела на климатиците да бъдат скрити, а не хаотично монтирани някъде по фасадата!
Комплексът “Витоша Вю“ е според мен много добър пример, за това как трябва да се строи в София - добре обмислен проект, съответно качествено и отговорно реализиран!
Чакам с нетърпение въвеждането в експлоатация!

От Иванка от , изпратено на 18 Март 2019
Приключихме сделка за имот с брокер Даниел Тонев, останахме много доволни от неговата коректност, точност и компетентност!!! Пожелаваме на него и фирмата още много доволни клиенти! Успех!!!

От Василена Стамболиева от София, изпратено на 10 Март 2019
Изразявам възхищение от професионализма на Bulgarian Properties, конкретно от брокер Даниел Тонев! Коректност, качество, бързо реализиране на сделката и изключително любезно отношение! Пожелавам на него и фирмата още много доволни клиенти! Успех!

<< 1 2 34 5 6 7 8>>
Всички коментари от клиенти (275)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Споделете
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още