Коментари на наши клиенти - страница 5

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 285 коментара

От Станимира Петрова от София, изпратено на 18 Юли 2019
Доволна съм много от работата на Росен Станков, от учтивото му отношение, и готовността да помогне във всеки един момент.

От Цветелина Скодрани и Ивайло Събчев от София, изпратено на 17 Юли 2019
Щастливи сме, че имаме удоволствието да работим с Росен Станков. Благодарни сме за консултациите и насоките, които получаваме от него, прекрасното отношение и за това, че винаги е на разположение за всичките ни въпроси. Благодарение на съдействието на Росен Станков ние избрахме новия си прекрасен дом. Впечатлени сме от неговите професионални, но и човешки качества и му пожелаваме успех и да радва все повече хора и за в бъдеще!

От Иван Генчев от София, изпратено на 17 Юли 2019
Росен Станков беше мой брокер.
Искам да го препоръчам като голям специалист в сферата си.
Нещата се получиха с 2-3 огледа и минаха много по лесно от колкото предполагах.
Поздрави Росене, искрени благодарности!

От Емилия Кирова от Гр.Добрич, изпратено на 17 Юли 2019
Огромна благодарност и уважение към Росен Станков ,брокер от Bulgarian Properties. През цялото време на сделката ни съдейства с голямо търпение и най-вече с много човещина. С него се чувствахме спокойни и сигурни в избора си.Изключителен професионалист ! Желаем ти от сърце да си здрав , успешен и продължиш да сбъдваш мечтите на хората за уют и дом!

С уважение,
сем. Кирови


От Кристина Гергишанова от Bulgaria, изпратено на 10 Юли 2019
Искам от свое име и от името на съпруга си да изкажа огромна благодарност към Димитър Вълканов, който не само ни помогна да сбъднем една от мечтите си - да сме гордите притежатели на част от любимата ни част от Созопол, но го направи с огромен професионализъм, търпение и отношение! Положи доста усилия, като през целия процес, ние като купувачи сме се чувствали спокойни, че сме в сигурни ръце и се работи в наш интерес! Страхотен професионалист - благодарим ти!

<< 1 2 3 45 6 7 8 9>>
Всички коментари от клиенти (285)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване