Коментари на наши клиенти - страница 5

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 275 коментара

От Златина Касабова от София, изпратено на 07 Март 2019
Мога само да похваля Вашия брокер в София - Даниел Тонев. Срещнахме разбиране, подкрепа, лоялност и компетентност при посредничеството за продажбата на нашия имот.
Желая Ви повече служители като него.
От Борис от Тел Авив, изпратено на 26 Февруари 2019
При покупке недвижимости я пользовался услугами компании "Болгариан пропeртис". Особенно хочу упомянуть Христо Нестеров. Все они отличные специалисты и просто молодцы. Все было организованно четко и вовремя.

От Ангел Асенов от Сандански, изпратено на 22 Февруари 2019
Благодаря на брокера Христо Несторов и на колегата адв. Влахов за проявената компетентност, бързина и отлично оформени документи по сделката за покупка на имот от чужденец в гр.Банско, когото представлявам. Успешната координация между всички нас като страни и с участието на нотариус, беше осъществена ефикасно и успешно. Пожелавам успех на екипа и повече подобни сделки на агенцията!

От Валентина Григорова-Генчева от София, изпратено на 20 Февруари 2019
Благодаря на брокера Христо Несторов и адв. Влахов за компетентните консултации и отлично оформените документи по сделката. Координацията между страните, както и с нотариус, беше осъществена ефикасно и успешно. Предложеният имот в Банско е от редките бисери на пазара, една сбъдната мечта! Пожелавам повече подобни сделки на агенцията.

От Ваня Добрева от София, изпратено на 14 Февруари 2019
Искрено благодаря на Павел Димитров /Банско/ и адвокат Ивайло Влахов! Благодаря за професионализма! Помогнаха ни да превърнем една мечта в реалност. Проявиха безкрайно търпение, отзивчивост и компетентност! Желая Ви, преди всичко здраве и безброй доволни клиенти!


<< 1 2 3 45 6 7 8 9>>
Всички коментари от клиенти (275)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Споделете
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още