Коментари на наши клиенти - страница 5

Коментари на наши клиенти - страница 5
BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 258 коментара

От Алексей от Москва, изпратено на 20 Октомври 2018
С големи благодарности на консултант недвижими имоти Любка Михова за разбирането и търпение при работата с нас, за нейното съдействие и съвети! Препоръчваме работата с Любка Михова!

С уважение

Алексей

От Ваня Стаменков от Сърбия, изпратено на 19 Октомври 2018
Бих искал да благодаря на агент Любка Михова за коректно изпълнената работа. Тя е много любезен професионалист... Скоро смятаме да купим друг апартамент с помощта на Bulgarian Properties и агент Любка Михова! С горещи препоръки!!

От Ирина от Претория , изпратено на 17 Октомври 2018
Искам да изразя благодарности на агент недвижими имоти Любка Михова. Цялата сделка за закупуването на имот на южното крайбрежие на България, от началото до края, премина гладко. Всички въпроси намериха отговор и бяха разрешени незабавно. Любка доказа себе си като професионалист, който познава работата си, както и като човек, на когото можеш да се довериш. С благодарности! Препоръчвам!

От Маргарита Барашка от София, изпратено на 16 Октомври 2018
Бих искала да благодаря на Диана Янева и адвокат Мартин Полименов за активното съдействие за продажбата на апартамента ми в София. През цялото време ме информираха за напредъка по сделката, за подготвените документи и исканията на купувачите. Благодарние на тях сделката мина много гладко, създадоха се взаимоотношения на доверие и коректност и с купувача. Благодаря за прекрасното отношението, за проявените такт и търпение, за успешния край на сделката! Ще препоръчам екипът на Bulgarian Properties на всичките си приятели!

От Дейвид Парсънс от Великобритания, изпратено на 14 Октомври 2018
По-рано през годината се свързах с няколко агента недвижими имоти по отношение на продажбата на моя апартамент в Банско. Христо Несторов от Bulgarian Properties ме впечатли със своите знания, готовност да помогне и професионално отношение, така че в средата на май 2018 г. дадох на Bulgarian Properties ексклузивни права за финализиране на продажбата. В най-кратки срокове имотът беше пуснат в реклама, генерирайки интерес, като до средата на юни 2018 г. имахме оферта и сделката беше финализирана до края на юли 2018 г. Христо и Ивайло Влахов се справиха отлично, като ми предоставяха информация по време на целия процес на продажбата, подсигурявайки бързо и ефективно необходимата документация. Нямам никакво колебание да препоръчам Bulgarian Properties.

С благодарност и любезни поздрави

Дейвид Парсънс
Великобритания

<< 1 2 3 45 6 7 8 9 52>>
Всички коментари от клиенти (258)
Коментирайте качеството на услугите, които сте получили от BULGARIAN PROPERTIES
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Коментари от клиенти
Мога само да похваля Вашия брокер в София - Даниел Тонев. Срещнахме разбиране, подкрепа, лоялност и ...
Здравейте, колеги! Благодарим ви за труда и професионалното отношение при презентирането и ...
Изключително коректен и професионален партньор! Препоръчвам фирмата Bulgarian Properties на всички ...
Вижте как ще помогнем за успешната продажба на вашия имот
ЕВ Резидънс в кв. Витоша, до бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе. Завършване - 12.2018
София Норт Парк е най-изгодното ни предложение - ново строителство до метростанция и на метри от Северния парк!
Разнообразни имоти в Созопол и района. Заповядайте в офиса ни в Созопол!
Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм! Купете имот сега!
Последни Новини
Продават се: 555 апартамента на цени от 620 евро/кв. м

11//2019
profit.bg

Имотите в Пловдив, който е Европейска столица на културата за 2019 г., поскъпнаха с 14% през миналата година, с което се наредиха на челно място по ръст сред големите градове в страната.

Близостта до София, както и доста по-ниските цени на жилищата в Пловдив, донесоха една нова тенденция през последните месеци – все повече столичани закупуват второ жилище там.

Ето за... прочети повече

Последни регионални новини
За ценителите: „София филм фест на брега“ от 14 март

22//2019
https://www.burgasinfo.com

Подрбани заглавия в конкурствата програма ще предложи за ценителите на седмото изкуство и тази жгодина фестивала „София филм фест на брега". Той ще се проведе от 14 до 22 март, а мястото на прожекциите ще е по традиция в Общинско кино АБ в Държавен театър "Адриана Будевска".

Освен нови филми, "София филм фест на брега" предлага на публиката възможността да се срещне с интересни ... прочети повече

Знаете ли, че?
"Ню Йорк таймс" намери къща за 4 млн. долара в София

28//2019
dnevnik.bg

Цените на недвижимите имоти в България бележат ръст, новото строителство се развива благодарение и на ниските лихви, а купувачи от чужбина заявяват интерес към покупки с инвестиционна цел. Тези характеристики на имотния пазар в България отбелязва "Ню Йорк таймс" в обширен обзор по темата.
прочети повече