Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Искате ли жилище в затворен комплекс с басейн?

2019-03-29   |  Profit.bg

Имотната агенция на 2018 г. BULGARIAN PROPERTIES показа своя нов обект в София.

Старлайт Лагера е комплекс без аналог с уникално съчетание на висок клас строителство, топ местоположение и много удобства.

Едно от тях е басейнът, който ще бъде на разположение на живущите в комплекса, а местоположението е без аналог - съчетание от предпочитан южен квартал и близост до метро!

Налични са двустайни и тристайни апартаменти на цени от 70 150 евро.

В близост до него се намира парк „Хиподрума“, ритуална зала „Красно село“, две училища, детски градини и хипермаркет. До комплекса може да се стигне както с автомобил, така и с няколко линии на градския транспорт и маршрутни таксита. Той е само на 7 минути пеша от спирката на бъдещата метростанция „Борис III”, а до центъра на столицата се стига за 10 минути.

Комплексът е разположен в самостоятелен имот с площ 7040 кв.м. и се състои от 142 апартамента, 5 ателиета и 7 студия. Имотът разполага с общо 161 места за паркиране в подземния гараж. В югоизточната част е разположен басейн за възрастни и деца.

Предвидени са за изграждане две сгради. Едната е Т-образна, разположена в северозападната част на имота с входове „А“ и „Б“, а другата е разположена централно в имота с входове „В“ и „Г“. На североизточната граница на имота е разположена едноетажна сграда със седем студиа.

Във вход „А“ са предвидени 39 броя апартаменти, единият от които е за хора с увреждания, във вход „Б“ – 43 броя, във вход „В“ са проектирани 28 апартамента и 3 ателиета, а във вход „Г“ – 32 апартамента и 2 ателиета. Пред всички апартаменти, ателиета и студия, разположени на първите етажи, има отделени открити озеленени тераси.

Комплексът ще бъде построен с висококачествени материали, по европейски стандарт от строителна фирма с изключителен авторитет в бранша, изграден през дългогодишния ѝ опит. Жилищата са изключително подходящи както за инвестиция (отдаване под наем), поради добрата си локация, така и за живеене.

Освен високия клас строителство, тук ще намерите зелени площи, зони за отдих и басейн, които са естествено продължение на растящата необходимост и тенденцията за по-здравословен и спокоен начин на живот.

Към апартаментите може да бъде закупено паркомясто на цени от 11 000 евро до 13 000 евро.

Лагера е един от най-търсените райони в столицата, предлага удобен градски транспорт, бърз достъп до центъра на София (5 минути с кола), разнообразие от магазини, учебни заведения, услуги, с проектирана спирка на метрото. Тук са разположени 25 ОУ „Д-р Петър Берон“ и 114 ЦДГ, както и Балкантон и НРС, в близост ще откриете културния център „Красно село“, спортен комплекс „Славия“, спортно-конната база „Хан Аспарух“ и др.

Вижте още оферти ново строителство от BULGARIAN PROPERTIES ТУК

  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване